Η LeasePlan εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα CarNext

Η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext στην Ελλάδα.

Η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext στην Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58. Το κατάστημα CarNext by LeasePlan έχει ως στόχο την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας οχημάτων, με την υψηλή ποιότητα που πάντα εγγυάται η LeasePlan.

Μέσω του CarNext by LeasePlan, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ευελιξία στην αγορά μεταχειρισμένου οχήματος, έχοντας πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά μικρής παλαιότητας, πρώην-μισθωμένων οχημάτων. Η LeasePlan ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης τους, εξασφαλίζει πως έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα οχήματα που διατίθενται στο κατάστημα CarNext πληρούν τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα συνοδεύει πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας.

Στο κατάστημα CarNext, κάθε εβδομάδα γίνονται νέες παραλαβές, ενώ ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός οχήματος στον εκθεσιακό χώρο δεν υπερβαίνει τις 20 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται απόλυτα τόσο η ποικιλία των οχημάτων όσο και τα υψηλά στάνταρ για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικάτους.

Το νέο κατάστημα αποτελεί την πρώτη επαφή του ελληνικού κοινού με την καινοτόμα, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα της LeasePlan, CarNext.com. Μέσα από την πλατφόρμα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει ακόμη περισσότερα προνόμια στην αγορά ενός υψηλής ποιότητας, μεταχειρισμένου οχήματος.

O κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlanHellas δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNextbyLeasePlan στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί μέρος της στρατηγικής του ομίλου LeasePlan. Στόχος του ομίλου είναι η δημιουργία 50 CarNextκαταστημάτων πανευρωπαϊκά τα επόμενα έτη, η ενεργή παρουσία της εταιρείας στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς και η προσφορά ευέλικτων υπηρεσιών. Στο νέο μας κατάστημα CarNext, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αποκτήσουν ένα υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένο όχημα, με την εγγύηση ποιότητας που εδώ και 15 χρόνια συνοδεύει το όνομα τηςLeasePlan».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

TAGS