Δοκιμή: «The Crew 2» μέσα και έξω από το Redbull Ring

Δοκιμή: «The Crew 2» μέσα και έξω από το Redbull Ring

Αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και αεροπλάνα! Μία ωδή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τη Ubisoft.

Του συνεργάτη μας Τίμου Κουρεμένου, Tech Journalist

Τον περασμένο μήνα πεταχτήκαμε μέχρι το Spielberg της Αυστρίας και συγκεκριμένα στο Redbull Ring, για να δούμε από κοντά τους συντελεστές του «The Crew 2», να μιλήσουμε μαζί τους και φυσικά να δοκιμάσουμε το νέο παιχνίδι της Ubisoft. 

To θεωρείο των VIP στο Redbull Ring είχε διαμορφωθεί ειδικά για την παρουσίαση του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει αμάξια, μηχανές, κράνη και φυσικά πολλοί σταθμοί με Xbox One X, οι οποίοι μας περίμεναν να δοκιμάσουμε το παιχνίδι. 

Αρχικά έγινε μία παρουσίαση από τον game director, Stephan «Fergus» Beley, ο οποίος μας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του τίτλου και το τι πρόκειται να συναντήσουμε στο δεύτερο μέρος του επιτυχημένου franchise. 

Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον Player Experience Director, Julien Hammer, ο οποίος έδωσε σημαντικό βάρος στη μοναδική εμπειρία που έχουν οι παίχτες του «The Crew 2». Τέλος είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους Redbull Drift Brothers οι οποίοι δήλωσαν φανατικοί gamers και ότι το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, πλησιάζοντας πολύ στον τρόπο που οδηγούν εκείνοι. Ειδικότερα όταν έπαιξαν αγώνες ντριφτ.

Πριν παίξουμε το game, η Ubisoft μας επεφύλασσε μερικές εκπλήξεις ακόμα. Για να μπορέσουμε να μπούμε στο κλίμα, πρώτα πήγαμε να οδηγήσουμε buggy στη χωμάτινη πίστα του Redbull Ring και στη συνέχεια μπήκαμε στην πίστα για να οδηγήσουμε τη νέα Porsche Cayman S. Οι δύο πρώτοι γύροι ήταν με επαγγελματία οδηγό για να μας δείξει πώς πρέπει να οδηγεί κάποιος στην πίστα και ποιες πρέπει να είναι οι αντιδράσεις του, ενώ στη συνέχεια πήραμε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάντα με συνοδηγό τον επαγγελματία, ο οποίος μας έδινε οδηγίες για τον τρόπο οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φοιτήσαμε στο Porsche Sport Driving School

Για το τέλος μας είχαν, ακόμα μία έκπληξη! Κάτσαμε συνοδηγοί του Elias Hountondji, του μικρού από τους Drift Brothers, και μας πήγε δύο μοναδικές βόλτες στην πίστα με τον δικό του μοναδικό ντριφτάδικο τρόπο. Το αυτοκίνητό του ήταν μία BMW M3 E30 με custom body kit, custom αεροδυναμικά στοιχεία και φυσικά προστασία και ασφάλεια κατά το πρότυπο της FIA.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμή: BMW M3 E30 EVO 1

Ύστερα από αυτό τον πραγματικό warm-up session, ήμασταν φουλ έτοιμοι να δοκιμάσουμε το video game. Με το που παίρνει ο παίχτης στα χέρια του gamepad, καταλαβαίνει ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών και αεροπλάνων είναι εδώ. Συνολικά, η Ubisoft έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 50 κατασκευαστές για να βάλει περισσότερα από 250 οχήματα στο «The Crew 2».

Η οδηγική εμπειρία των αυτοκινήτων ήταν εξαιρετική για ένα τέτοιο παιχνίδι. Μην φανταστείτε ότι πρόκειται για ένα αμιγώς racing videogame. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Όπως μας είπε και ο Julien Hammer, το παιχνίδι προσπαθεί να κρατήσει μία ισορροπία στο ρεαλισμό της οδήγησης, τόση όμως έτσι ώστε να μην χαλάει την διασκέδαση του παίχτη. Με απλά λόγια, οι στροφές και τα γκάζια είναι σούπερ ρεαλιστικά, αλλά αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και τα αλματάκια σας από κτίρια και ταράτσες χωρίς να γίνουν ζημιές στο αμάξι. 

Η τελική έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου 2018 για τα PS4, Xbox One και PC και περιμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube