Αύριο Σάββατο 15/6 νέο τεύχος DRIVE μαζί με τη REAL News

Αύριο Σάββατο 15/6 νέο τεύχος DRIVE μαζί με τη REAL News

To DRIVE #273 κυκλοφορεί αύριο Σάββατο με τη REAL News με αυτοκίνητα της αγοράς και άφθονο υλικό για όνειρα

Το κεντρικό θέμα στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου τις τελευταίες εβδομάδες είναι ένα: Η επιστροφή της Mazda. Αυτό είναι και το θέμα του εξωφύλλου του τεύχους μας.

Η ιαπωνική μάρκα που διέκοψε την εμπορική της δραστηριότητα στην Ελλάδα το 2013, επιστρέφει δυναμικά. Δοκιμάζουμε σε μία διαδρομή 300+ km όλα τα μοντέλα της γκάμας, για να ξέρετε πως είναι στο δρόμο όταν θα τα δείτε στην έκθεση. Μαζί και τα δύο αγαπημένα μας από το παρελθόν, το θρυλικό roadster Mazda MX-5 MkI και το επικό σπορ κουπέ Mazda RX-7 FD.

fd

Ταξιδέψαμε πολύ και αυτό το μήνα για να γνωρίσουμε νέα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους αυτοκίνητα. Αποστολή στο Μαρόκο, για μια περιπέτεια στους αφρικανικούς αμμόλοφους με το θηριώδες pick up Ford Ranger Raptor. Και στη Νορβηγία, τη χώρα με τη καλύτερη υποδομή για την ηλεκτροκίνηση, για την πρώτη επαφή με τη νέα Mercedes-Benz EQC. Η εταιρεία που ανακάλυψε το αυτοκίνητο, τώρα το βάζει στην πρίζα.

eqc

Στην Πορτογαλία οδηγήσαμε το νέο Renault Clio, το πιο καλοπουλημένο γαλλικό αυτοκίνητο στην Ιστορία. Μετά το πρωτότυπο, τον περασμένο Γενάρη στη Γαλλία, σειρά είχε τώρα το αυτοκίνητο κανονικής παραγωγής. Στην Ισπανία και στην παλιά πίστα F1 της Jarama (αλλά και στο δρόμο) δοκιμάσαμε τη νέα Toyota Supra. Ένα θρυλικό όνομα επιστρέφει έπειτα από 30 χρόνια. Το αυτοκίνητο όμως, έχει τις προδιαγραφές και την προσωπικότητα να το υποστηρίξει;

supra

Στην δημοφιλή κατηγορία των SUV, έχουμε σύγκριση φωτιά μεταξύ VW T-Cross και Hyundai Kona, στο B segment. Στα μεγάλα και πρακτικά, το νεοφερμένο SEAT Tarraco διεκδικεί τον τίτλο του ιδανικού προσιτού οικογενειακού στην έκδοση με τον 1.5 TSI.  Πριν από όλα αυτά βέβαια, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό για να φτάσετε στις δοκιμές θα έχετε ήδη διαβάσει το Master Test. Το υβριδικό και ντίζελ Hyundai Tucson 1.6D 48v Hybrid 4x4. Το μεσαίου μεγέθους κορεατικό SUV στην κορυφαία τεχνολογικά έκδοση.

speedsector

Όπως κάθε μήνα, δοκιμάζουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 4+ ετών για διαπιστώσουμε την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό το μήνα Opel Astra 1.3 CDTi.

Στην ενότητα «πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε», νοσταγλούμε την υπέροχη ατμόσφαιρα, τους ωραίους ανθρώπους και τις εκπληκτικές μηχανές από το SpeedSector Racetrack Experience των Μεγάρων. Αλλά και την εμπειρία μας από τη συμμετοχή στην Ανάβαση Ριτσώνας, στο πλαίσιο του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.

skoda fabia eniaio

Ο κόσμος της F1 είναι φτωχότερος μετά την απώλεια του Niki Lauda. Ο άνθρωπος που ξεγέλασε τον θάνατο πολλές φορές στη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του, έφυγε τελικά σε ηλικία 70 ετών.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube