23.000 συμμετέχοντες στα προγράμματα οδικής ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ.

23.000 συμμετέχοντες στα προγράμματα οδικής ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις δράσεις του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς στο The Mall Athens το περασμένο καλοκαίρι.

Χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που πέρασαν από τις δοκιμασίες που είχε ετοιμάσει γι’ αυτούς το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς. Μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να μάθουν σημαντικά πράγματα που κανένας φορέας της πολιτείας δεν πρόκειται να τους πει.

Οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. είχαν φέρει προσομοιωτές οδήγησης, σύγκρουσης και ανατροπής, ενώ είχαν φτιάξει και ειδικούς χώρους για την κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών και την προσομοίωση μέθης με ειδικά γυαλιά. Πρόκειται για πρακτικές που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AVENUE for Traffic Safety. Και περισσότεροι από 23.000 συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με απόλυτη ασφάλεια την δυσάρεστη τροπή που μπορεί να πάρει η μετακίνηση στον δρόμο.

Σημαντική ήταν και η ανταπόκριση στην έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο για την οδηγική συμπεριφορά παράλληλα με τις δράσεις του και της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Συγκινητικά ήταν δε τα σχόλια που αποκόμισε το προσωπικό του Ινστιτούτου για το έργο ζωής που υλοποιεί, αφού οι συμμετέχοντες έδωσαν θερμά συγχαρητήρια για την ποιότητα και το περιεχόμενο των πληροφοριών που μεταδόθηκαν στο κοινό.

[Πηγή: Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube