Volvo: Η απόλυτη δοκιμή ασφαλείας [video]

Volvo: Η απόλυτη δοκιμή ασφαλείας [video]

Με ένα πραγματικά εμπνευσμένο video, η Volvo έρχεται να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους της αυτοκίνησης. Spoiler alert, το τελικό μήνυμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που, αρχικά, φαντάζεστε.

H Volvo αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της αυτοκίνησης σε ζητήματα ασφαλείας. Οι εγκαταστάσεις της για την εξέλιξη και πιστοποίηση νέων τεχνολογιών, σε αυτό τον τομέα, είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως. Όσο για τις δοκιμές που πραγματοποιεί, ξεφεύγουν από τα τυποποιημένα όρια οργανισμών όπως το Euro NCAP.

Κάνοντας όμως αυτή την εισαγωγή, ποια πιστεύετε πως η ίδια η εταιρία θεωρεί το απόλυτο τεστ ασφαλείας; Είναι μήπως οι μετωπικές συγκρούσεις σε μη παραμορφούμενο εμπόδιο; Η ρίψη ενός αυτοκινήτου κρεμασμένου από γερανό, σε ύψος 30+ μέτρων;

Στο τέλος του παρόντος video θα ανακαλύψετε πως, τελικά, η μεγαλύτερη δοκιμασία έχει να κάνει με κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν αφορά μόνο τον οδηγό, τους επιβάτες ή κάποιον που θα τύχει να βρεθεί μπροστά στην πορεία ενός αυτοκινήτου, αλλά τους πάντες.

Το τι είναι αυτό, θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube