Πρακτικό και με χαμηλό κόστος χρήσης το Dacia Dokker Van

Οι κορυφαίες μεταφορικές ικανότητες σε συνδυασμό με τις εξοπλιστικές δυνατότητές του, καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.

Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (753 kg ωφέλιμο βάρος, έως 3,9 κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού (χωρίς χρέωση), καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, η χρήση δοκιμασμένων τεχνολογικών λύσεων του GROUPE RENAULT, όπως ο προηγμένος κινητήρας πετρελαίου 1.5 dCi με 75 ή 90 ίππους της Renault, εξασφαλίζουν στο Dokker κορυφαία άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Σύμφωνα με την Dacia, σε βάθος 5ετίας το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου αγγίζει μόλις το €0,5 την ημέρα. Αν υπολογίσουμε και την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μια πραγματική ομπρέλα προστασίας, αφήνοντας τον να ασχοληθεί με την εργασία του, χωρίς καμία απολύτως έγνοια για το αυτοκίνητο του.

Το Dacia Dokker Van είναι διαθέσιμο από τις 11.900 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%), με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Dacia Dokker Van Interior

[Πηγή: Dacia]