Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη MINI

Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη MINI

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει.

Κάθε χρόνο, η αγορά κατάλληλων Χριστουγεννιάτικων δώρων βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων μας.

Η νέα MINI Lifestyle Collection περιέχει πολλές και ποικίλες ιδέες για δώρα - μικρά και μεγάλα - που θα καταπλήξουν τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα είδη στο www.mini.com.gr και να τα προμηθευτείτε από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ.

Ιδέες για Εκείνον
Το αναδιπλούμενο ποδήλατο MINI Folding Bike σε χρώμα Lime θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με αλουμινένιο σκελετό, τροχούς 20 ιντσών και οκτώ ταχύτητες, το αναδιπλούμενο ποδήλατο είναι γρήγορο και ευέλικτο, ενώ με λίγες μόνο κινήσεις ‘σπάει’ και αναδιπλώνεται. Προσφέρεται ειδικός εξοπλισμός όπως τρόμπα που ενσωματώνεται στη σέλα και αντάπτορας για την τοποθέτηση αξεσουάρ.

Η βαλίτσα MINI Rooftop Cabin Trolley είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε είδους επαγγελματικό ταξίδι ή απόδραση το Σαββατοκύριακο. Σκληρή βαλίτσα με ροδάκια και αγωνιστικές ρίγες, είναι ελαφριά και με ιδανική χωρητικότητα για τις ανάγκες ενός σύντομου ταξιδιού. Τα τέσσερα ροδάκια της βαλίτσας θυμίζουν σχεδίαση ζαντών ΜΙΝΙ.

Το ρολόι-χρονογράφος MINI Chronograph Watch (σε ασημί ή μαύρο) ξεχωρίζει από το πλήθος με τη σπορ σχεδίαση και τις ποικίλες λειτουργίες του. Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100 m, και ανάμεσα στα ειδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία χρονόμετρου, η κλίμακα με εμφάνιση ταχυμέτρου, η ένδειξη ημ/νίας και οι φωτεινοί δείκτες.

Εκπλήξεις για Εκείνη
Η τσάντα MINI Big Duffle Bag είναι το τέλειο δώρο για όσες λατρεύουν τα ταξίδια και τα σπορ. Αυτή η τσάντα ‘ρετρό’ στυλ έχει λουριά και αποσπώμενο ιμάντα ώμου και διατίθεται σε έντεκα εντυπωσιακές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρυσής.

Διατηρήστε τα αυτιά σας ζεστά το χειμώνα με το σκούφο MINI Lapeer Hat αφού αυτό το αξεσουάρ από απομίμηση γούνας διαθέτει μαλακά και ζεστά αυτάκια.

Το MINI Sweat Hoodie είναι μία σπορ ζακέτα με κουκούλα και τσέπη μπροστά, τέλεια για χαλαρές βραδιές στο σπίτι. Η ροζ επένδυση και το φερμουάρ συνθέτουν μία ελκυστική χρωματική πινελιά.

Gadgets για μικρούς και μεγάλους
Τα μπερδεμένα καλώδια γίνονται πλέον παρελθόν με τα ακουστικά MINI Zipper Earplugs , αφού η σχεδίαση στυλ φερμουάρ δε δημιουργεί κόμπους. Επιπλέον, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και διατίθενται σε μαύρο ή λευκό.

Επιπλέον, το MINI Liquid USB Mouse θα δώσει μία νότα καινοτομίας στο μονότονο επιτραπέζιο υπολογιστή σας.  Ένα MINI Cooper μινιατούρα κολυμπά μέσα στο mouse το οποίο έχει λευκή θήκη με στάμπα Black Jack και έντονο κόκκινο καλώδιο.

Η θήκη MINI iPad Sleeve (κατάλληλη για iPad 2 και 3) προσφέρει τέλεια προστασία στο iPad σας. Αυτή η θήκη με φερμουάρ διατίθεται σε δύο κομψά σχέδια: καρό και ριγέ.

Δώρα για τους Μικρούς μας Φίλους
Το αυτοκινητάκι MINI Baby Racer διατίθεται σε Hot Chocolate Brown και θα μυήσει παιδιά από 1½ έως 3 ετών στον κόσμο της αυτοκίνησης. Περιλαμβάνει πινακίδα στην οποία τα παιδιά ή οι γονείς μπορούν να διαμορφώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, εμπρός και πίσω φώτα με γνήσια σχεδίαση ΜΙΝΙ και ρίγες στο καπό. Οι αθόρυβοι τροχοί θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους γονείς!

Για παιδιά ηλικίας 10 ετών και πάνω, το έλκηθρο MINI Snow Rocker υπόσχεται γρήγορες, χαρούμενες βόλτες στο χιόνι. Το κάθισμα αναδεικνύεται με τη Βρετανική σημαία και τις αγωνιστικές ρίγες.

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου γίνεται τώρα το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών στο ταξίδι. Το MINI Bulldog κατασκευάζεται από βελούδο και φοράει μαύρο πουλόβερ και περιλαίμιο ΜΙΝΙ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube