Audi Q3: Ανάκληση για αντικατάσταση μηχανισμών του τιμονιού

Audi Q3: Ανάκληση για αντικατάσταση μηχανισμών του τιμονιού

Παρτίδα της δεύτερης γενιάς του Audi Q3 αποτελεί αντικείμενο ανάκλησης λόγω ενός δακτυλίου ασφάλισης στο μηχανισμό συστήματος διεύθυνσης που θα μπορούσε να χαλαρώσει.

Audi Q3 2019

Το τιμόνι δεν είναι ένας από τους κύριους λόγους ανάκλησης των αυτοκινήτων: Το 2020, μόνο 31 επίσημες καμπάνιες αφορούσαν το σύστημα διεύθυνσης, σε σύγκριση με 83 για τα φρένα και 95 για τους αερόσακους

Σε πείσμα των στατιστικών στοιχείων, η Audi δρομολόγησε καμπάνια ανάκλησης προκειμένου να ελέγξει και να αντικαταστήσει ένα εξάρτημα στο σύστημα διεύθυνσης. Το θέμα επηρεάζει τη δεύτερη γενιά του κόμπακτ SUV του Ingolstadt, το Q3. Σε κάποια αυτοκίνητα, ο δακτύλιος ασφάλισης μιας τροχαλίας στο σύστημα διεύθυνσης είναι πιθανό να φύγει, με τον κίνδυνο να μπλοκάρει τα πάντα.

Όπως συνηθίζεται στον Όμιλο Volkswagen, ο αριθμός των επηρεαζόμενων μονάδων δεν κοινοποιείται ανά χώρα στον Τύπο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι τα αυτοκίνητα προς έλεγχο κατασκευάστηκαν όλα από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2020. Η καμπάνια εκτελείται ήδη από τον Ιανουάριο και όποιον αφορά θα ειδοποιηθεί με συστημένη επιστολή εάν το αυτοκίνητό του είναι μέρος της παρτίδας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προγραμματίσει τον έλεγχο/επισκευή του ελαττωματικού μηχανισμού που διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

[Πηγή car-recalls.eu]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube