Suzuki Ignis: Το crossover που κινείται το ίδιο άνετα στην πόλη και στο βουνό!

Suzuki Ignis: Το crossover που κινείται το ίδιο άνετα στην πόλη και στο βουνό!

Μοναδικό, καινοτόμο, με νέες τεχνολογίες, δυναμικό σχεδιασμό και Ultra Compact διαστάσεις, το νέο Ignis ήρθε για να κάνει την μετακίνησή μας πιο ενδιαφέρουσα, είτε η διαδρομή περνά από το κέντρο της πόλης είτε από το… βουνό!

Ποιος είπε ότι τα crossover πρέπει να είναι μεγάλα; Σαφώς όχι η Suzuki που, πέρα από την ιαπωνική τεχνολογία, εξόπλισε το νέο Ignis με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Auto. Χαρακτηριστικό που σε συνδυασμό με το ευρύχωρο για μικρό αυτοκίνητο εσωτερικό το κάνει κατάλληλο όχι μόνο για χρήση στην πόλη από μια 4μελή οικογένεια, αλλά και για μικρές εκδρομικές εξορμήσεις γύρω από αυτήν.

Το νέο ιαπωνικό «Ούλτρα Κόμπακτ SUV», όπως πολύ εύστοχα το χαρακτηρίζει η Suzuki, σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει. Με τις μοντέρνες γραμμές και το εμβληματικό προφίλ, το νέο Ignis επαναπροσδιορίζει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα SUV και τα μικρά αυτοκίνητα.

Η ενδιαφέρουσα σχεδιαστική προσέγγιση του αμαξώματος συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί ο νεανικός διάκοσμος με τα φωτεινά χρώματα. Η μεγάλη οθόνη αφής 7” του συστήματος πολυμέσων προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες όπως σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας και συνδέεται εύκολα με κάθε τύπο smartphone. Έτσι δίνει άμεση πρόσβαση σε applications για να κάνετε ανά πάσα στιγμή update στο προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Suzuki Ignis

Παρόλο τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις, που δεν ξεπερνούν τα 3,7 m σε μήκος, το νέο Ignis είναι γενναιόδωρο σε χώρους και θα φιλοξενήσει με περίσσια άνεση τέσσερις ενηλίκους και τις αποσκευές τους για μια σύντομη εξόρμηση. Και η τελευταία δεν θα περιοριστεί στα στενά όρια της ασφάλτου, καθώς το μικρό Suzuki νοιώθει το ίδιο άνετα στη φύση και στους χωματόδρομους.

Οι 18 πόντοι απόστασης από το έδαφος και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Auto, που με τη βοήθεια ενός συνεκτικού συμπλέκτη κατανέμει αυτόματα την κίνηση σε όλους τους τροχούς, δίνουν τη δυνατότητα στο μικρό Suzuki να σκαρφαλώνει με χαρακτηριστική ευκολία σε γλιστερές χωμάτινες ανηφοριές. Και να προσεγγίζει μέρη που κανένα άλλο αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους ή κατηγορίας τιμής δεν θα τολμούσε.

Suzuki Ignis

Πέρα από την περιπέτεια όμως, το νέο Ignis αγαπά και την οικονομία. Γι’ αυτό ο ούτως η άλλως οικονομικός 1.200άρης κινητήρας Dualjet μπορεί να συνδυαστεί με τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας. Το υβριδικό σύστημα της Suzuki, που διακρίνεται για το χαμηλό βάρος και την αποτελεσματικότητά του. Ανακτά ενέργεια κατά το φρενάρισμα και την αποθηκεύει σε μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου. Έτσι όταν απαιτηθεί συνδράμει στο έργο του κινητήρα στις επιταχύνσεις ,ε μια ηλεκτρογεννήτρια ISG (Integrated Starter Generator), μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Suzuki Ignis εδώ

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube