Project CARS 2: Η επιστροφή του θρυλικού racing simulation videogame [video]

Project CARS 2: Η επιστροφή του θρυλικού racing simulation videogame [video]

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Project CARS 2. Είστε έτοιμοι για το απόλυτο οδηγικό ταξίδι;

Το νέο Project CARS 2 βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων και είναι έτοιμο να κοντράρει όλα τα videogame αυτοκινητικού περιεχομένου, με τα πιο προηγμένα «όπλα».

Φορτώνοντας για πρώτη φορά το παιχνίδι, αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι οι ισχυρισμοί της Slightly Mad Studios είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Είναι τόσο υψηλό το επίπεδο του παιχνιδιού σε όλους τους τομείς, που με το καλημέρα δημιουργείται ένα μεγάλο σκαλοπάτι διαφοράς μεταξύ των άλλων τίτλων και του Project CARS 2.

Είναι τόσο ζωντανός και ρεαλιστικός ο νέος αυτός προσομοιωτής αγωνιστικής οδήγησης που θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Ανεξάρτητα από το πόσα οδηγικά βοηθήματα έχετε ενεργοποιημένα, η οδήγηση ενός hypercar ή αγωνιστικού σε φουλ ρυθμό θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια «τρομακτικά» ρεαλιστική εμπειρία.

Η φυσικότητα και ο ρεαλισμός του παιχνιδιού επηρεάζεται και εμπλουτίζεται από δεκάδες παράγοντες σε πραγματικό χρόνο, όπως η βροχή, η υγρασία, το χιόνι, η φθορά των ελαστικών και άλλα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Δηλαδή, δεν αρχίζεις να πιέζεις το αυτοκίνητο χωρίς αύριο και χωρίς να θέτει όρια, γιατί θα βρεθείς τετακιασμένος στον περιβάλλοντα χώρο.

Πέρα όμως από την δουλειά που έχουν ρίξει οι σχεδιαστές του νέου videogame σε θέματα φυσικής και καιρικών φαινομένων, το νέο Project CARS 2 έχει και μια πλούσια γκάμα μοντέλων στο γκαράζ του. Με περισσότερα από 180 επιλεγμένα μοντέλα από τους πιο ξεχωριστούς και εμβληματικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα του νέου Project CARS 2 αντικατοπτρίζουν 9 κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που ενσωματώνονται σε 29 κατηγορίες αγώνων του videogame.

Για να δείτε και να τα δοκιμάσετε όλα αυτά, έχετε στη διάθεσή σας πάνω από 140 πίστες σε 60 διαφορετικές τοποθεσίες. Η σχεδίαση του ανάγλυφου των αυτοκινητοδρομίων και η χάραξη τους είναι αρκετά ρεαλιστική, ενώ όπως είναι ευκόλως κατανοητό επηρεάζει και τον οδηγικό χαρακτήρα των αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι νέες προσθήκες στο παιχνίδι, όπως οι αγώνες Rallycross, ανεβάζουν με ευκολία τους παλμούς σας χάρη στην ανταγωνιστικότητα και την δράση που προσφέρουν.

Παίζοντας με αντίπαλο τον υπολογιστή, θα αντιληφθείτε αμέσως την βελτίωση στην τεχνητή νοημοσύνη που διαθέτουν οι εικονικοί αντίπαλοι, ανεβάζοντας έτσι σε άλλο επίπεδο τον ανταγωνισμό. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να κοντράρεται τους φίλους σας ή άλλους οπαδούς του παιχνιδιού από όλο τον κόσμο, με στόχο τον καλύτερο χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εν κατακλείδι, το νέο Project CARS 2 είναι το καλύτερο simulation racing videogame της αγοράς. Καταπληκτικό, αλλά και δύσκολο.

Το νέο Project Cars 2 ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα για PC, PS4 και XBOX One, με τις εκδόσεις Limited, Ultra και Collector’s να διαθέτουν μοναδικά και συλλεκτικά χαρακτηριστικά για τους λάτρεις των racing videogames.

Για να παραγγείλετε το νέο Project Cars 2 πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube