Πλήρης οδική βοήθεια από την Anytime

Πλήρης οδική βοήθεια από την Anytime

Η Anytime έχει ήδη φέρει νέα εποχή στην ασφάλιση του οχήματος, χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες της. Τώρα, έρχεται να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας για ένα πλήρες πακέτο οδικής βοήθειας.

Η Anytime έχει φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση του οχήματος, χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες της. Τώρα, έρχεται να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας για ένα πλήρες πακέτο οδικής βοήθειας.

Η Οδική Βοήθεια της Anytime παρέχεται από την INTERAMERICAN. Βρίσκεται στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε μέρα και για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και αν ακινητοποιηθεί το όχημά σας: από ατύχημα ή βλάβη ή ακόμα και αν απλώς χάσετε τα κλειδιά σας, πάθετε λάστιχο ή μείνετε από βενζίνη.

Η Οδική Βοήθεια της Anytime είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας εξασφαλίζει υπηρεσίες οδικής βοήθειας υψηλής ποιότητας, 24 ώρες το 24ωρο, με την εγγύηση και τις υποδομές της INTERAMERICAN. Σας καλύπτει σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα απλό τηλεφώνημα στο 1158.

Συγκεκριμένα με την Οδική Βοήθεια εξασφαλίζετε: 

Επιτόπου εξυπηρέτηση
Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας από βλάβη ή ατύχημα, κινητό συνεργείο θα έρθει επιτόπου, το συντομότερο, για την αποκατάσταση της βλάβης.

Μεταφορά του οχήματος σε τοπικό συνεργείο
Αν η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου, σε μικρό χρονικό διάστημα, με τα μέσα που διαθέτει το κινητό συνεργείο, εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες, το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί σε τοπικό συνεργείο.

Επαναπατρισμός του οχήματος
Αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη από 60 χιλιόμετρα από τον τόπο μόνιμης διαμονής σας, και χρειάζονται πάνω από δύο (2) μέρες για να αποκατασταθεί η βλάβη, θα μεταφερθεί σε συνεργείο που εσείς θα επιλέξετε.

Αλλαγή ελαστικού
Το κινητό συνεργείο αναλαμβάνει να έρθει επιτόπου να σας αλλάξει λάστιχο και να τοποθετήσει τη ρεζέρβα που υπάρχει στο αυτοκίνητο, αν χρειαστεί.

Εξυπηρέτηση σε έλλειψη καυσίμων
Αν ακινητοποιηθείτε από έλλειψη καυσίμων, θα σας φέρουμε καύσιμα στο σημείο που μείνατε. Αν για οποιοδήποτε λόγο η μεταφορά καυσίμων δεν είναι εφικτή, θα μεταφέρουμε το ακινητοποιημένο όχημα στο κοντινότερο ανοιχτό πρατήριο καυσίμων.

Εξυπηρέτηση σε απώλεια κλειδιών
Αν αφήσετε κατά λάθος τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο ή αν τα χάσετε, θα σας στείλουμε τα δεύτερα κλειδιά που έχετε, εφόσον βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χιλιομέτρων. Σε άλλη περίπτωση, θα σας βρούμε πληροφορίες για κλειδαρά ή θα μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας σε κοντινό συνεργείο, εφόσον είναι εφικτό.

Μπες στο www.anytime.gr & ανακάλυψε το πακέτο ασφάλισης που σου ταιριάζει! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube