Λιπαντικά Total Quartz με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART)

Λιπαντικά Total Quartz με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART)

Διατηρήστε τον κινητήρα σας καινούριο για περισσότερα χιλιόμετρα.

Τα Total Quartz, τα πιο πετυχημένα λιπαντικά αυτοκινήτων που έχουν κερδίσει πολλούς παγκόσμιους τίτλους από το 1968, έρχονται τώρα με τεχνολογία ART (Age Resistance Technology) για την απόλυτη προστασία του κινητήρα.

Η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη έχει καταφέρει να παρουσιάζει ισχυρότερους και ταυτόχρονα αποδοτικότερους και οικολογικότερους κινητήρες. Οι συνθήκες στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν οι σύγχρονοι κινητήρες των αυτοκινήτων είναι μεγάλες, παρά το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή του downsizing και οι προδιαγραφές ρύπων γίνονται όλο και πιο αυστηρές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι κινητήρες να να ανεβάζουν πιο εύκολα θερμοκρασία και πιέσεις, προκαλώντας ταχύτερη «φθορά» στις ιδιότητες του λιπαντικού τους.

Μετά από 15.000 ώρες έρευνας και δοκιμών, η λύση δόθηκε από το Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης (R&D) της Total. Η νέα τεχνολογία αιχμής Age Resistance Technology (ART) επιδρά στα μόρια του λιπαντικού για την απόλυτη προστασία του κινητήρα.

Γιατί να επιλέξετε λοιπόν το νέο Total Quartz με τεχνολογία ART;

  • Βέλτιστη απόδοση για τον κινητήρα

Τα λιπαντικά Total Quartz με τεχνολογία ART ενισχύουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων του λιπαντικού για την απόλυτη αντοχή του φιλμ λίπανσης που παρέχει προστασία από την μηχανική φθορά σε ακραίες θερμοκρασίες και υψηλό φορτίο. Ακόμα ενισχύεται η αντοχή του λιπαντικού ενάντια στην οξείδωσή του και τη συσσώρευση λάσπης, βοηθώντας τον κινητήρα σας να παραμείνει καινούριος για περισσότερο.

  • Καλύτερη προστασία σε ακραίες θερμοκρασίες

Τα λιπαντικά Total Quartz παρέχουν αυξημένη προστασία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, σε ακραία χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες.

  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 4%

Η μειωμένη τριβή μεταξύ των κινούμενων μερών ενός κινητήρα βοηθά στην μείωση της κατανάλωσης και κατά συνέπεια σε μικρότερες εκπομπές ρύπων.

Η τεχνολογία Age Resistance Technology μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία οδήγησης και να μειώσει το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού και προστασίας του κινητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30
Λιπαντικό νέας γενιάς, τεχνολογίας LOW SAPS, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τελευταίες τεχνικές απαιτήσεις του ομίλου VAG. Εξαιρετικά υψηλής απόδοσης προϊόν, που βελτιώνει τη λειτουργία των αντιρρυπαντικών συστημάτων, όπως του φίλτρου μικροσωματιδίων και εξασφαλίζει την τέλεια προστασία του κινητήρα. Κατάλληλο για κινητήρες Audi, Seat και Skoda.

Προδιαγραφές: ACEA C3, VOLKSWAGEN: 504.00/507.00, BMW: LL-04, MERCEDES-BENZ: MB-

Approval 229.51/MB-229.31, PORSCHE: C30

QUARTZ INEO MC3 5W30
Προϊόν συνθετικής τεχνολογίας, εγκεκριμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των Γερμανών κατασκευαστών Mercedes-Benz και BMW. Καλύπτει επίσης τις τεχνικές απαιτήσεις των τελευταίων μοντέλων Opel, Chevrolet, Hyundai και Kia.

Προδιαγραφές: ACEA: C3, API: SN/CF, MERCEDES-BENZ: MB-Approval 229.52 (backward compatible MB-Approval 229.51 and MB-Approval 229.31), BMW: LL-04, HYUNDAI-KIA: Εγκεκριμένο από την Hyundai Kia και συνιστάται στο after sales service, GENERAL MOTORS: Official Dexos 2™ license: GB2C0301070. Iκανοποιεί τις τελευταίες τεχνικές απαιτήσεις των κινητήρων GM (Opel, Vauxhall,Chevrolet), CHRYSLER: MS-11106

[Πηγή: Total]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube