Οι φήμες ήθελαν την κατάργησή της το καλοκαίρι, αλλά η επίσημη διαβεβαίωση μιλά για αρχές του ’19. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται, προλαβαίνει. Και δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης.
Έφτιαξε για τον 3χρονο γιο του ένα μίνι VW Minibus, και το κυκλοφορούν!
Χρησιμοποίησε ως βάση ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο ΑΜΕΑ, οπότε έχει άδεια κυκλοφορίας στο δρόμο!
Hyundai i30 N με 320 PS από τη RaceChip
Τα 275 άλογα δεν αρκούν στο Hyundai i30 N για να αντιπαρατεθεί στα πιο εκρηκτικά χάτσμπακ της κατηγορίας, οπότε μια προφανής λύση είναι μια σοβαρή βελτίωση.
Όλα όσα ξέρουμε για την Bugatti Divo πριν την επίσημη αποκάλυψη
Η βασισμένη στην Chiron σκληροπυρηνική Bugatti Divo θα παρουσιαστεί επίσημα στις 24 Αυγούστου. Μέχρι τότε, διαβάστε εδώ όλα όσα γνωρίζει το βρετανικό Autocar.
$242 εκατομμύρια αποζημίωση σε οικογένεια καλείται να πληρώσει Toyota
Δικαστήριο του Texas επιδίκασε εχθές Παρασκευή αποζημίωση $242 εκατ. σε οικογένεια για ελαττωματικά καθίσματα σε ένα Lexus ES300.
Γερμανία: Κίνδυνος από-ταξινόμησης για τα ντίζελ-«απατεώνες»
Οι ιδιοκτήτες των VW που έχουν ενεργό λογισμικό εξαπάτησης των μετρήσεων κινδυνεύουν να τεθούν εκτός κυκλοφορίας στη Γερμανία.
Νέο τεύχος DRIVE αυτή την Κυριακή 19 Αυγούστου με τη REAL News
Αυτή την Κυριακή, 19 Αυγούστου, κυκλοφορεί το τεύχος #263 του DRIVE. Με πολύ, πάρα πολύ γκάζι.
Από την έλευση του νέου Volkswagen Tiguan στην ελληνική αγορά έχουµε βάλει κάτω από το µικροσκόπιο τις περισσότερες από τις εκδόσεις του και σε όλες επαινέσαµε την ευρυχωρία ή την ποιότητα που το διακρίνει στην κατασκευή του.
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο μικρομεσαίο VW, με τον τεχνολογικά προηγμένο βενζινοκινητήρα υψηλής απόδοσης και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο σουπερμίνι, στην έκδοση με τον βενζινοκινητήρα τούρμπο και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Το Swift Sport πάντα είχε κάτι το σκληροπυρηνικό στο χαρακτήρα του. Και στη νέα, τούρμπο, γενιά του θέλει να αποδείξει πως χωρίς να το θυσιάσει, έγινε και πολύ πιο άνετο.

RACING

CLASSIC

Η Vredestein συντηρεί το θρύλο του Audi Quattro

Η ολλανδική Vredestein εξελίσσει και κατασκευάζει καινούρια λάστιχα για το θρυλικό Audi Quattro.

TUNING

Περιοδικό
DRIVE NO 262
Δοκιμάζουμε τη νέα Ferrari Portofino και το ολοκαίνουργιο Ford Focus

TOP LIST