Υπέγραψε στη Ford o Ogier

Υπέγραψε στη Ford o Ogier

Οgier: Θέλω να φέρω τη Ford ξανά στην κορυφή - Wilson: Ξεκινά μια συναρπαστική εποχή για εμάς

Τέλος στα σενάρια! Ο Sébastien Ogier είναι και με τη βούλα οδηγός της Ford  για το 2017!
Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε αφού προηγουμένως δοκίμασε και το νέο Fiesta WRC και το Yaris WRC και φάινεται πως πήρε την απόφασή του. 
Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν θα πάει σε κάποια ομάδα απλώς για να τρέξει αλλά θα πάει εκεί όπου θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσει τίτλο. 
 
Ετσι σήμερα το βράδυ, λίγες ώρες ουσιαστικά μετά την επίσημη παρουσίαση του Fiesta WRC 2017, ανακοινώθηκε και η πολύκροτη μεταγραφή, μια μεταγραφή τίτλου όπως λένε πολλοί. 
 
«Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας δήλωσε ο Ogier. Το Ράλι Μόντε Κάρλο είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαίνεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Malcolm Wilson θα κάνει τα πάντα για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι 100% και βέβαια όλοι είμαστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. 
Στόχος μου να φέρω τη Ford και πάλι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, είπε ο Ogier που για το 2017 θα έχει σαν ομόσταυλό του τον Εσθονό Ott Tanak
 
 
Από την πλευρά του ο Malcolm Wilson, τόνισε πως ξεκινά η νέα χρονιά έχοντας στις τάξεις της ομάδας τον υπ' αριθμό 1 οδηγό του WRC. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι πιστεύουμε πως το νέο Fiesta είναι ανταγωνιστικό, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε για το καλύτερο. Ξεκινά μια νέα συναρπαστική εποχή για τη Ford και το WRC, είμαστε  πεινασμένοι για την επιτυχία.
Είναι φανταστικό για εμένα, κατέληξε, να υποδέχομαι τους Sébastien και Julien στην ομάδα. . Είναι φανταστικό να τους καλωσορίσω στην ομάδα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube