Θρύλοι του WRC στο Ράλι Γερμανίας

Θρύλοι του WRC στο Ράλι Γερμανίας

Ονόματα που έγραψαν ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι θα προσφέρουν ξεχωριστά περάσματα στους θεατές

Το ADAC Ράλι Γερμανίας θα έχει εκτός από τους σύγχρονους "θεούς" και μια στρατιά από… βαριά ονόματα του WRC που θα προσφέρουν μοναδικά περάσματα στους τυχερούς θεατές. 

Θρύλοι όπως οι Stig Blomqvist, Hannu Mikkola, Ari Vatanen, Juha Kankkunen και Timo Salonen είναι μερικοί από τους ήρωες του χθες που θα οδηγήσουν τα αυτοκίνητα που τους ανάδειξαν στους δρόμους της Arena Panzerplatte στην περιοχή Baumholder.

Το Panzerplatte φιλοξενεί παραδοσιακά τη μεγαλύτερη περιοχή όπου οι θεατές μπορούν να δουν τα Group B rally cars του1980.

Το Σάββατο 23 Αυγούστου οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία ανάμεσα στις 13.00 - 14.00 μετά το μεσημέρι όχι μόνον να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όσους βρεθούν εκεί αλλά το πρόγραμμα προβλέπει φωτογραφίσεις με τους θεατές, αυτόγραφα, κτλ. 

Με άλλα λόγια, ιδού πως ένας αγώνα WRC, ακόμη και με τη σημερινή του μορφή με τις επαναλαμβανόμενες ειδικές που για πολλούς είναι βαρετές, μπορεί να γίνει θελκτικός για τους θεατές. Για να μαθαίνουμε… 

Ανάμεσα στα "βαριά" ονόματα που προαναφέραμε θα είναι και η Michèle Mouton καθώς και οι Per Eklund, Armin Schwarz, Harald Demuth, Kalle Grundel, Dieter Depping και Klaus Fritzinger, αλλά και ο Jacky Ickx.

Τα αυτοκίνητα που θα απολαύσουν οι θεατές είναι μεταξύ άλλων τα Audi S1, Audi A2 quattro, Audi 200 quattro ‘Safari’, Volkswagen Rallye Golf G60, MG Metro 6R4, Toyota Celica Turbo και Toyota Corolla WRC.

Οι οδηγοί θα βρίσκονται επίσης την ίδια μέρα στις 19.45 στο Σέρβις Πάρκ στο Trier για να συναντήσουν και εκεί τους θεατές. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube