Το Rally Monte Carlo του Λάμπρου και του Νίκου

Το Rally Monte Carlo του Λάμπρου και του Νίκου

Ακολουθούμε τον αγώνα όπως τον ζει το ελληνικό πλήρωμα και τον περιγράφει στα social media.

Με τρεις ανακοινώσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Λάμπρος Αθανασούλας συνοψίζει την πορεία της ελληνικής εθνικής ομάδας στο Rally Monte Carlo, ως και την 5η ειδική.

«Κάθε αρχή και δύσκολη! Το ζητούμενο για εμάς σήμερα ήταν να ολοκληρώσουμε τις δύο δυσκολότερες ειδικές του αγώνα χωρίς απρόοπτα και το καταφέραμε χωρίς να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο. Προσπαθούμε χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο να προσαρμοστούμε στις πρωτόγνωρες συνθήκες και να προσαρμόσουμε και το στήσιμο του αυτοκινήτου! Αύριο είναι μια άλλη μέρα!», έγραψε χθες το βράδυ ο Έλληνας οδηγός μετά το πέρας των δύο χθεσινών βραδινών ειδικών διαδρομών.

Σήμερα το μεσημέρι, η ανάρτησή του έδειξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός του Νίκος Ζακχαίος απολαμβάνουν τον αγώνα: «Μετά το τέλος του πρώτου loop των ειδικών της δεύτερης μέρας, επιστρέφουμε στο service χαρούμενοι από την συνεχή βελτίωση του ρυθμού μας. Παρά τα δυο μικρό προβλήματα που αντιμετωπίσαμε (πιάσαμε το προπορευόμενο αυτοκίνητο στην 4η ειδική, και μια μικρή έξοδο στην 5η λόγω χιονιού που είχαν πετάξει θεατές) η αίσθηση στο αυτοκίνητο συνεχώς βελτιώνεται και η αυτοπεποίθηση μας αυξάνεται!» ήταν τα λόγια του Αθανασούλα.

H μέρα έκλεισε το ίδιο θετικά: «Άλλη μια μέρα έφτασε στο τέλος της. Σήμερα ο στόχος ήταν να ανεβάσουμε ελαφρώς το ρυθμό μας και να εμπιστευτούμε περισσότερο το αυτοκίνητο. Εν μέρη το πετύχαμε αυτό στο πρώτο loop παρόλο που είχαμε και τις στιγμές μας. Στο δεύτερο loop με την θερμοκρασία να πέφτει και πάλι υπό το μηδέν, τις ειδικές να έχουν γεμίσει με χώματα, χιόνι και πάγο, επιλέξαμε να κινηθούμε σε ρυθμό safe mode και να επιστρέψουμε χωρίς δράματα στο τέλος! Αύριο μας περιμένει η μεγαλύτερη σε μήκος μέρα του αγώνα με την 50αρα ειδική να είναι αυτή που σίγουρα κάνει την διαφορά! Προχωράμε...»

Εμείς τι να πούμε; Τους ευχόμαστε το καλύτερο με όλη μας τη δύναμη. Να υπενθυμίσουμε ότι την προσπάθεια στηρίζει το Lascaris Foundation ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4Τροχοί.

Οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube