Ράλι Μόντε Κάρλο: O Neuville ταχύτερος στο shakedown

Ράλι Μόντε Κάρλο: O Neuville ταχύτερος στο shakedown

Δράμα για τον τρίτο οδηγό της Ford, τον Bryan Bouffier.

Το καλύτερο χρόνο στο shakedown του πρώτου αγώνα της χρονιάς πέτυχε ο Βέλογος οδηγός της Hyundai, εμπρός από τον ομόστυλό του Dani Sordo.
 
Στη διαδρομή των 3,35km στην Γκαπ που είναι και το κέντρο του αγώνα, που ήταν καθαρή από πάγο και χιόνι, οι δύο οδηγοί της Hyundai πέτυχαν την επίδοσή τους στο πρώτο πέρασμα. 
 
Το set-up ήταν καλό, και το αυτοκίνητο ήταν λίγο-πολύ ίδιο με το περυσινό, οπότε η αίσθηση που είχα ήταν οικεία είπε ο Neuville, τονίζοντας πως ελπίζει σε μια καλή επίδοση κάνοντας το καλύτερο δυνατό. 
 
Τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο νεοφώτιστος στην Toyota Gazoo Racing Ott Tänak, εμπρός από τον Kris Meeke (Citroën C3), ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν οι Andreas Mikkelsen (Hyundai) και Jari-Matti Latvala (Toyota).
O Εσθονός δήλωσε πως έχει πολλά ακόμη να μάθει από τη συμβίωσή του με το νέο του αυτοκίνητο και να αναζητήσει τα όριά του, αλλά προς το περόν η επίδοσή του τον γεμίζει αυτοπεποίθηση. 
 
Δράμα για τον τρίτο οδηγό της Ford, τον Bryan Bouffier που είχε ένα ατύχημα σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα ο συνοδηγός του Jérôme Degout και έτσι να μείνει εκτός αγώνα και τη θέση του θα πάρει ο  Xavier Panseri, άρτι αφιχθείς από το Ντακάρ που έτρεξε σαν συνοδηγός του Khalid Al Qassimi.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube