Ράλι Monte Carlo: Σαν να μην πέρασε μια μέρα... [videos]

Ράλι Monte Carlo: Σαν να μην πέρασε μια μέρα... [videos]

O Ogier ταχύτερος στο Shakedown του Ράλι Monte Carlo.

Τι και αν άλλαξε ομάδα, τι και αν κουλαντρίζει καινούργιο «όπλο»; Ο Ogier φαίνεται πως δεν ξεχνά την τέχνη του... στρίβειν και ιδού πως έκανε τον καλύτερο χρόνο στο Shakedown αυτή τη φορά με το Fiesta WRC.
 
Και αν για πολλούς (ίσως και τους περισσότερους) η επίδοση αυτή του Γάλλου δεν ήταν έκπληξη, η δεύτερη θέση του Mikkelsen με το Skoda Fabia R5 είναι σαφώς μια έκπληξη και ένα δείγμα για το πώς προτίθεται ο «μικρός» να απαντήσει σε όλους αυτούς που δεν του έδωσαν ένα μπάκετ στη μεγάλη κατηγορία.
 
Τρίτος ταχύτερος ο Tanak με το άλλο Fiesta εμπρός από τον Latvala με το Yaris WRC και τα δύο Hyundai των Paddon και Sordo.
 
Αν η επίδοση στο shakedown προϊδεάζει για το τι θα γίνει στον αγώνα, τότε τα Citroen C3 μάλλον δεν θα κάνουν καθόλου καλό ντεμπούτο. Το πρώτο ήταν αυτό του Lefebvre στην 16η θέση ενώ ο Meeke δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από την 19η θέση. Όμως οι οδηγοί της Citroen δήλωσαν ότι έκαναν τη διαδρομή του Shakedown με εντελώς ακατάλληλα λάστιχα (σλικ) επίτηδες ώστε να μη χαλάσουν τα χειμερινά που θα χρειασούν αύριο και μεθαύριο στον αγώνα.
 
Πάντως το Monte είναι ένας απρόβλεπτος αγώνας με καιρικές συνθήκες που δεν συγχωρούν λάθη στο τιμόνι ή στις στρατηγικές και έτσι, πολλά μπορεί να αλλάξουν ακόμη και στην τελευταία ειδική. 
 
Ένα είναι σίγουρο: Το πρωτάθλημα του 2017 προβλέπεται συναρπαστικό! 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SHAKEDOWN 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube