Ράλι Μεξικού: Και δεύτερη διαδρομή στην περίφημη πλατεία Zócalo [video]

Ράλι Μεξικού: Και δεύτερη διαδρομή στην περίφημη πλατεία Zócalo [video]

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα υπερθέαμα για τους φίλους του σπορ

Οι διοργανωτές του Ράλι στο Μεξικό (9-12 Μαρτίου), του πρώτου αμιγώς χωμάτινου αγώνα της χρονιάς θέλουν όσο το δυνατό καλύτερο και περισσότερο θέαμα.
 
Για το λόγο αυτό προσθέτουν μια δεύτερη διαδρομή στην περίφημη από την ταινία Spectre του James Bond πλατεία Zócalo στο κέντρο της πόλης. 
Ετσι το συνολικό μήκός της διαδρομής σχεδόν θα διπλασιαστεί. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές που ούτως ή άλλως δηλώνουν με κάθε τρόπο φανατικοί λάτρεις του σπορ. 
Επιπροσθέτως και με δεδομένο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ειδική την Πέμπτη πριν τον αγώνα μεταδίδεται από την τηελόραση, δίνεται ένα ακόμη κίνητρο μεγαλύτερης προβολής του σπορ αλλά και του συγκεκριμένου αγώνα

 
 
Θέλαμε να κάνουμε ένα πραγματικό σόου και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση δηλώνει ο διευθυντής του ράλι Patrick Suberville.
Ήταν κρίμα να κάνουμε όλη αυτή την προσάθεια να μεταφέρουμε αυτοκίνητα και ομάδες από την πόλη Leon που είναι το κέντρο του αγώνα στην πόλη του Μεξικό για να κάνουν τα αυτοκίνητα μια μόνο μικρή διαδρομή. 
Ετσι τώρα τα αυτοκίνητα θα κάνουν δύο διαδρομές αντί για μια και στην ιστορική πλατεία που έχει φιλοξενήσει αρχηγού κρατών και εκδηλώσεις για εθνικές εορτές θα έχουμε και αγώνα. 
 
Είμαστε πρερήφανοι, κατέληξε γι' αυτήν την εξέλιξη, ενώ δεν παρέλειψε σε ό,τι αφορά στα διαδικαστικά να τονίσει πως τα αυτοκίνητα θα μεταφερθούν οδικώς από τη Leon την ώρα που οδηγοί και μηχανικοί θα κάνουν τη διαδρομή αεροπορικώς. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube