Ogier: Τη γλυτώσαμε πολύ φθηνά...

Ogier: Τη γλυτώσαμε πολύ φθηνά...

Ο Sebastien Ogier χαρακτηρίζει τον εαυτό του πολύ τυχερό που κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα μετά την έξοδο που είχε στην 6η ε.δ.

Ημασταν πολύ τυχεροί που το αυτοκίνητο δεν έπαθε μεγάλη ζημιά, λέει ο Ogier για την έξοδο που είχε στην τελευταία ειδική της ημέρας και η οποία τον έστειλε πολύ μακρυά από τη νίκη που μέχρι εκείνη τη στιγμή διεκδικούσε.

Το λάθος ήταν δικό μου, συνεχίζει. Εφτασα στη στροφή και φρέναρα πολύ αργά με αποτέλεσμα να βγούμε από το δρόμο. Το πρωί που είχαμε περάσει από την ίδια ειδική, στη συγκεκριμένη στροφή είχα φρενάρει πολύ νωρίς και σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορούσα να φρενάρω λίγο αργότερα. Οχι πολύ, λίγο. Όμως ο δρόμος ήταν υγρός και και γλύστρησα και βρεθήκαμε σε έναν άλλο δρόμο μακρυά από την ειδική... (Στη φωτογραφία ο συνοδηγός του αναζητά αγωνιωδώς δρόμο για να επιστρέψουν στην ειδική)

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την τελική κατάληξη του συμβάντος. Θα μπορούσα να έχω εγκαταλείψει τον αγώνα οριστικά εκεί.

Πάντως η Γερμνανία δεν ταιρίαζει στον Γάλλο. Και πέρυσι είχε εγκαταλείψει την πρώτη ημέρα του αγώνα και ενώ ήταν πρώτος στη γενική κατάταξη, όταν είχε χτυπήσει και καταστρέψει την εμπρός του ανάρτηση.

Αύριο ο Ogier θα ξεκινήσει κανονικά τον αγώνα αλλά με 10 λεπτά ποινή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube