Ogier: Ή με την M-Sport το 2018 ή... θεατής

Ogier: Ή με την M-Sport το 2018 ή... θεατής

Ο Γάλλος δεν τα βρήκε με τη Citroën και πλέον δεν έχει άλλες εναλλακτικές εκτός από την M-Sport

Με τον αγώνα της Αυστραλίας να ξεκινά και επίσημα σε λίγες ώρες ο Sébastien Ogier δεν είναι και τόσο έτοιμος να πανηγυρίσει τον πέμπτο τίτλο του, τον οποίο και μαθηματικά έχει πλέον κατακτήσει. 

Ο λόγος είναι ότι ο Γάλλος δεν ξέρει ακόμη τι ακριβώς θα κάνει το 2018, μετά και το ναυάγιο των όποιων διαπραγματεύσεων είχε με τη CitroënO ίδιος περιέγραψε από τη μακρινή Αυστραλία τους λόγους του ναυαγίου ως οικονομικούς, αφού η προσφορά της Citroën δεν τον ικανοποίησε και έβαλε τέλος στα όποια σενάρια, λέγοντας πως αποκλείεται να πάει στη γαλλική ομάδα. 
 
Έτσι, και με δεδομένο ότι τα μπάκετ στις άλλες ομάδες έχουν «κλειδώσει», ο Ogier έχει δύο επιλογές: Ή μένει στην M-Sport ή πάει... θεατής για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο ίδιος δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας πως ξέρει τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη χρονιά, αλλά ζήτησε ένα περιθώριο χρόνου για να το ανακοινώσει. Ωστόσο υπογράμμισε πως «αν συνεχίσω στους αγώνες, αυτό θα το κάνω με την M-Sport». 
 
Να θυμίσουμε πως ο Ogier μιλούσε από το καλοκαίρι με τη Citroën και μάλιστα ήταν αυτή η διάρκεια των συνομιλιών που έκανε πολλά γαλλικά Μέσα να μιλούν για «κλεισμένη συμφωνία». Ωστόσο η πραγματικότητα τους διέψευσε, αφού το οικονομικό αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για την τελική απόφαση του Γάλλου παγκόμσιου πρωταθλητή. Την ίδια στιγμή, με τη μαμά Ford να είναι έτοιμη να εμπλακεί ουσιαστικά στο WRC με την M-Sport, o Ogier θα έχει κάθε λόγο να ξεχάσει τις γκρίνιες του 2017 (δεν εξέφρασε και λίγες κατά καιρούς...) και να παραμείνει στην ομάδα του Malcolm Wilson.
 
Στο κάτω-κάτω έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση δεν έχει και άλλη επιλογή... Εκτός αν προτιμά τις εξέδρες. Εμείς πάντως τον θέλουμε μάχιμο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube