O Ott Tanak στην M-Sport

O Ott Tanak στην M-Sport

Ta Ford Fiesta της M-Sport θα οδηγούν το 2015 ο Εσθονός Ott Tanak και ο Ουαλός Elfyn Evans.

O Tanak επανέρχεται στο προσκήνιο για να αντικαταστήσει τον Mikko Hirvonen, που σταμάτησε τους αγώνες.

Ο Εσθονός επιστρέφει στην M-Sport δύο χρόνια μετά την πρώτη του περίοδο ως εργοστασιακός οδηγός της Ford, ενώ ο Evans παραμένει στην ομάδα μετά από την πρώτη του πλήρη χρονιά στο WRC, όπου άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αν και κανένας τους δεν έχει ακόμα πάρει νίκη στο WRC, ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson πιστεύει πως έχουν τεράστιες δυνατότητες.

«Νομίζω πως μπορώ να πω ότι θα έχουμε το πιο συναρπαστικό οδηγικό δίδυμο του χρόνου στο WRC», δήλωσε.

Ο Tanak είχε εκδιωχθεί από την ομάδα στο τέλος του 2012, αλλά επέστρεψε στο WRC φέτος και επικεντρώθηκε κυρίως στην κατηγορία WRC2.

«Είμαι ευτυχής που μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία», είπε. «Πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας στους πρώτους αγώνες της χρονιάς, αλλά ελπίζω να μη μας πάρει πολύ χρόνο».

Η M-Sport δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα συνεχίσει το παράλληλο πρόγραμμά της με τον Robert Kubica, που αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα της πολωνικής Lotos. Ο Πολωνός είναι επίσης στη λίστα της Citroen καθώς συζητά για το αν θα παραμείνει στα ράλι.

Ένας άλλος παλιός οδηγός της M-Sport, o Mads Ostberg, μπορεί να επιστρέψει με μια δορυφορική ομάδα που θα χρησιμοποιεί Ford Fiesta του Wilson.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube