O Ogier το… κούρνιαξε [video]

O Ogier το… κούρνιαξε [video]

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier είχε την πρώτη του «καλή» έξοδο με το Ford Fiesta στις δοκιμές για το Ράλι Monte Carlo.

Η προετοιμασία του Sebastien Ogier για το Ράλι Monte Carlo έγινε μετ’ εμποδίων, μετά την έξοδο που είχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής την Τρίτη, και την ζημιά που υπέστη το νέο Ford Fiesta WRC.

O Γάλλος έκανε τετακε και βγήκε από το δρόμο καταστρέφοντας τον πίσω αριστερό τροχό και την ανάρτηση του Fiesta WRC της M-Sport. Η ομάδα δήλωσε ότι το ατύχημα έγινε προς το τέλος του διήμερου προγράμματος, και έτσι χάθηκε λίγος σχετικά, πολύτιμος παρόλα αυτά, χρόνος.

 «Ήταν ένα παραγωγικό διήμερο, είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάναμε», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας Malcom Wilson. «Το feedback που πήραμε από τον Seb και τον Julien ήταν πολύτιμο. Εκτός από την ταχύτητα, η ποιότητα της πληροφορίας που παίρνουμε από το πλήρωμα είναι ένα ακόμη ατού για εμάς φέτος. Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα και μάθαμε πολλά για το αυτοκίνητο, όπως και στις δοκιμές που κάναμε νωρίτερα στην Σουηδία. Χάσαμε περίπου δύο ώρες από το σημερινό μας πρόγραμμα, αλλά οι μηχανικοί ετοίμασαν το αυτοκίνητο ξανά και ο Seb συνέχισε το πρόγραμμα του και έκλεισε κανονικά τη μέρα».

Δείτε ακόμη Επικό video-ανασκόπηση της σεζόν WRC 2016

Ο Ogier θα δώσει το τιμόνι του αυτοκινήτου δοκιμών αύριο στον team mate του Ott Tanak για τις επόμενες δύο μέρες, ο οποίος θα δοκιμάσει με τα λάστιχα της DMACK, καθώς αυτή είναι ο χορηγός και με αυτά θα τρέχει στο πρωτάθλημα. Την τελευταία μέρα θα φορέσουν ξανά Michelin και θα πάρει το πηδάλιο ο Elfyl Evans.

Πηγή Autosport

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube