Ο Ogier δοκίμασε και το Ford Fiesta RS WRC

Ο Ogier δοκίμασε και το Ford Fiesta RS WRC

Πιο κοντά στη συμφωνία με την M-Sport λέει ο Wilson

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Malcolm Wilson από τον πρωταθλητή Sebastien Ogier και με το πώς ακριβώς τον έζησε όταν το τελευταίος δοκίμασε το Ford Fiesta RS WRC για πρώτη φορά την Παρασκευή.
 
Ο Γάλλος μετά τη δοκιμή του Yaris WRC πέταξε στη Νότια Ουαλία το πρωί της Παρασκευής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οδηγώντας το Ford.
 
Σε δηλώσεις του στο Autosport ο Wilson είπε πως η δοκιμή πήγε καλά, ότι σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις όλη την ημέρα αλλά αυτό που τον εντυπωσίασε ήταν η προσέγγιση του Seb. "Είχε μεγάλη αξία να τον βλέπεις μέσα στο αυτοκίνητο και να βιώνεις το πώς εργάζεται αυτός και ο Julien".
 
Ο Ogier οδήγησε το αυτοκίνητο με το ίδιο set-up που είχε επιλέξει ο Ott Tanak . Στη συνέχεια επέστρεψε και ζήτησε να γίνουν κάποιες αλλαγές και όπως φαίνεται πήγε καλύτερα μετά από αυτές.
 
Ο Wilson δεν έκρυψε πως έχει συζητήσει με τον Ogier για να υπογράψει στην M-Sport και πως μετά τη δοκιμή του αυτοκινήτου ελπίζει αυτή η συμφωνία «να έρθει πιο κοντά». Σε κάθε περίπτωση οι συζητήσεις θα συνχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, τόνισε.
 
Αμέσως μετά τη δοκιμή  Ogier και Ingrassia πέταξαν πίσω στο Ανόβερο για να παρευρεθούν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της VW.
 
Στο μεταξύ, η Toyota και ο Tommi Makinen φαίνονται απρόθυμοι να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με τη δοκιμή του Yaris από τον Ogier.
 
Ιδανικά, ο Ogier θα ήθελε να δοκιμάσει και το Hyundai και το Citroen πριν πάρει την τελική του απόφαση, όμως οι Κορεάτες φαίνεται να μην έχουν μπάκετ διαθέσιμο, τη στιγμή που στη Citrοεn έχουν πρόβλημα budget αλλά και δεν θέλουν να τον αφήσουν να μπει στο αυτοκίνητο αν προηγουμένως δεν έχουν κλείσει τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube