O Nasser Al Attiyah επιστρέφει στο WRC με την Toyota

O Nasser Al Attiyah επιστρέφει στο WRC με την Toyota

Θα οδηγήσει το Yaris WRC σε επιλεγμένους αγώνες .

Την επιστροφή του στις ειδικές διαδρομές του WRC μετά το 2015 «παζαρεύει» ο Nasser Al Attiyah με την ομάδα του Tommi Makinen.

Οι συζητήσεις –όπως αναφέρουν δημοσιεύματα – βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, μετά και τη δεύτερη θέση που κατέκτησε ο οδηγός από το Κατάρ στο ράλι Dakar με Toyota Hilux, πίσω από τον Carlos Sainz.

Αν το αποτέλεσμα των συζητήσεων είναι θετικό, ο All Attiyah θα οδηγήσει σε επιλεγμένους αγώνες ένα Yaris WRC προδιαγραφών 2017, αρχής γενομένης από το ράλι στο Μεξικό.
Ο πολυπρωταθλητής Μέσης Ανατολής και δύο φορές παγκόσμιος στο WRC2, μπορεί να εγκατέλειψε για κάποια χρόνια το WRC για χατίρι του Rally Raid, όμως όπως φαίνεται πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή στις ειδικές.
Μάλιστα τον περασμένο χρόνο είχε προτείνει στην VW τη δημιουργία μιας ιδιωτικής ομάδας στην οποία θα έτρεχε αυτός και ο Ogier , ενώ ήταν διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να είναι ο ίδιος χρηματοδότης.

Φαίνεται ότι η VW δεν δελεάστηκε από τα εκατομμύρια του Κατάρ, αλλά ο All Attiyah δεν το έβαλε κάτω και τώρα με δεδομένο ότι είναι επίσημος οδηγός της Toyota στο Rally Raid, επιστρέφει με την ομάδα του Makkinen.
Εν αναμονή λοιπόν μέχρις ότου ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube