O Marcus Gronholm πήγε στη VW

O Marcus Gronholm πήγε στη VW

Θα αναλάβει τις δοκιμές και την εξέλιξη του Polo WRC

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marcus Gronholm εντάχθηκε στην ομάδα της VW αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του Polo WRC.

Ο 46χρονος Φινλανδός πήρε ήδη μέρος στις δοκιμές της ομάδας στη νότιο Γαλλία και το σχέδιο προβλέπει ότι θα ξαναοδηγήσει το Polo σύντομα σε επιλεγμένες διαδρομές.

Ο διευθυντής της Volkswagen Μotorsport, Jost Capito δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που έχουν στο δυναμικό της όμαδας τον Marcus Gronholm. Είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους οδηγούς - είπε - και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί έχει βαθιά αντίληψη της τεχνολογίας και η δυνατότητά του να αναλύει αυτό που καταλαβαίνει όταν οδηγεί, θα βοηθήσει τους μηχανικούς μας να εξελίξουν ακόμη καλύτερα το αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του ο Gronholm είπε πως το να αποτελεί μέλος της κορυφαίας ομάδας του WRC είναι γι' αυτόν μια τεράστια ευκαιρία και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει στην εξέλιξη του καλύτερου rally car που υπάρχει σήμερα με σκοπό να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube