O Mads Østberg με τη Citroen στη Σουηδία

O Mads Østberg με τη Citroen στη Σουηδία

Ανοικτό το ενδεχόμενο να τρέξει o Loeb σε περισσότερους από τρεις αγώνες άφησε ο Matton.

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Autosport International, στην οποία παρουσιάστηκαν και όλες οι ομάδες του WRC για το 2018, η Citroen αποκάλυψε ότι ο Østberg θα τρέχει στη Σουηδία με ένα τρίτο C3 WRC. 

Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος Yves Matton, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού η περυσινή χρόνιά δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα. 
Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του Νορβηγού, δεν έγινε γνωστό αν αυτός θα τρέξει και σε κάποιον άλλον αγώνα στη διάρκεια της χρονιάς. 
 
Ο Yves Matton τόνισε ότι έχουν κάνει πολλή δουλειά πάνω στο C3 WRC, υποσχόμενος πως το αυτοκίνητο θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με το 2017. 
Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Sebastien Loeb σε τρεις αγώνες του θεσμού το 2018, αλλά και τη σημαντική βοήθεια που έδωσε στην βελτίωση του αυτοκινήτου. 
Ερωτηθείς αν ο Loeb προβλέπεται να τρέξει και σε άλλους αγώνες πλην των τριών, δεν έδωσε μια σαφή απάντηση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο σε πολλές ερμηνείες. 
 
Τέλος, ο Kris Meeke, αναφερόμενος στη χρονιά που έρχεται, τόνισε πως στόχος του είναι να έχει μια σταθερότητα στις επιδόσεις του και να αποφύγει τα περυσινά λάθη, ενώ θέλοντας να τονίσει ότι η σταθερότητα είναι αυτή που μετράει, υπογράμμισε πως ο Ogier πήρε τον τίτλο το 2017 έχοντας σημειώσει μόλις δύο νίκες.
 
Σε ό,τι αφορά στους στόχους του Craig Breen, ο Ιρλανδός τόνισε ότι θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω το 2018, με στόχο το βάθρο και -γιατί όχι- το ψηλότερο σκαλί του. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube