O Loeb δοκιμάζει το C3 WRC στο χώμα

O Loeb δοκιμάζει το C3 WRC στο χώμα

Η δοκιμή τροφοδοτεί εκ νέου τις φήμες για επιστροφή του Γάλλου στο WRC

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής,δοκίμασε και στον χώμα το C3 WRC, αυτή τη φορά σε διαδρομές στην Καταλωνία.
 
Ο Loeb είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο στην άσφαλτο έξι περίπου εβδομάδες πριν στη Γαλλία, λίγο πριν το ράλι της Γερμανίας, όπου η ομάδα πανηγύρισε μια δεύτερη θέση με τον Andreas Mikkelsen, ο οποίος τώρα πλέον ανήκει στο δυναμικό της Hyundai
 
 
Τότε, αμέσως μετά τη δοκιμή, ο ίδιος ο Yves Matton είχε παραδεχτεί πως οι πληροφορίες που έδωσε ο Loeb ήταν πολύτιμες γιατί είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και σε βροχή και σε στεγμό, συνθήκες που η ομάδα βρήκε μπροστά της στο ράλι της Γερμανίας.
 
 
Ο ίδιος ο Loeb είχε δηλώσει πως το αυτοκίνητο έχει πολύ καλή αίσθηση, δεν μοιάζει με τα WRC της εποχής του και ειδικά στις ανοικτές καμπές τα σύγχρονα WRC είναι πολύ πιο γρήγορα από τα παλιά.
 
 
Τώρα και ενόψει του αγώνα της Iσπανίας (5-8 Οκτωβρίου) ο Γάλλος οδήγησε το αυτοκίνητο σε χωμάτινες διαδρομές, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία δήλωση αυτή τη φορά, ή τουλάχιστον να μην έχει διαρρεύσει κάποια δήλωσή του προς το παρόν. 
Στον συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα θα αγωνιστεί με τους Kris Meeke, Stéphane Lefebvre και Khalid Al Qassimi και αν μη τι άλλο ελπίζει σε μια επιτυχία ανάλογη αυτής στη Γερμανία. 
 
 
Σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του Loeb στην ενεργό δράση του WRC οι φήμες εξακολουθούν να οργιάζουν, δίχως όμως να υπάρχει ένα υπόβαθρο γι' αυτές πέρα από τη δήλωση του Matton που έχει πει ότι για το 2017 δεν βλέπει να υλοποιείται η επιστροφή του Loeb στο WRC, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί το 2018. 
 
Είναι άγνωστο βέβαια τι θέλει ο ίδιος ο Loeb, o oποίος στα 43 του χρόνια, δείχνει το ίδιο μάχιμος όσο και παλιά... 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube