Ο Hirvonen κρεμάει τα γάντια του (;)

Ο Hirvonen κρεμάει τα γάντια του (;)

Όλα δείχνουν πως ο Φινλανδός δεν θα έχει άλλη σεζόν στο WRC

Με θητεία πάνω από 12 χρόνια στο WRC φαίνεται πως ήρθε η ώρα της αποχώρησης για τον Mikko Hirvonen.
 
O Φινλανδός που έχει οδηγήσει για τις Subaru, Ford και Citroen, επέστρεψε στη Ford (M- Sport) με την ελπίδα να διακριθεί, αφού η καριέρα του στη Citroen δεν απέφερε τα αναμενόμενα ούτε σε αυτόν ούτε και στην ομάδα. 
 
Ωστόσο, οι ελπίδες του Malcolm Wilson για μια διάκριση δεν βρήκαν έκφραση στο πρόσωπο του Hirvonen και έτσι δειλά στην αρχή, πιο ανοικτά στη συνέχεια άρχισε η γκρίνια, με τον Wilson να φλερτάρει έντονα με τον Elfyn Evans για την επόμενη χρονιά, ενώ ακούγεται πάρα πολύ έντονα και το όνομα του Ott Tanak.
 
Τις φήμες (και διάφορες αναφορές στο twitter) φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του οδηγού, ο οποίος φέρεται να δηλώνει σε φινλανδικά μέσα ενημέρωσης πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Hirvonen για την επόμενη χρονιά.
Ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και ο Mikko θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγώνες που απομένουν.  
Είναι σίγουρο πως αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει λίγο πριν το τέλος της σεζόν που σηματοδοτείται από το Βρετανικό ράλι.
 
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως έγκυρες πηγές αναφέρονται στη συμμετοχή του Hirvonen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross, με τον Φινλανδό να ακολουθεί ο δρόμο που άνοιξε φέτος ο Peter Solberg.
Ίδωμεν... 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube