Ο Bryan Bouffier θα οδηγήσει σε Μόντε και Κορσική για την M-Sport

Ο Bryan Bouffier θα οδηγήσει σε Μόντε και Κορσική για την M-Sport

Ο Γάλλος έχει πολύ καλό ιστορικό στον εναρκτήριο αγώνα του θεσμού του WRC.

Ο Bryan Bouffier θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το τρίτο αυτοκίνητο της M-Sport στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Με τις ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τρία αυτοκίνητα εκ των οποίων τα δύο με τις καλύτερες επιδόσεις θα είναι αυτά που παίρνουν τους βαθμούς, ο 39χρονος Γάλλος καλείται με το τρίτο εργοστασιακό Ford Fiesta WRC να πλαισιώσει τους Ogier και Evans και να κάνει το καλύτερο δυνατό σε έναν αγώνα που τον ξέρει πολύ καλά και στον οποίον έχει σημειώσει και πολύ καλές επιδόσεις στο παρελθόν.
Μάλιστα είχε ανέβει και στο βάθρο του νικητή όταν ο αγώνας προσμετρούσε στο IRC, ενώ το 2014 είχε τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Ogier με ένα Ford Fiesta WRC  το οποίο όμως ήταν ιδιωτική συμμετοχή.


Ο Γάλλος δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής από την εξέλιξη αυτή , τονίζοντας ότι δεν έχει οδηγήσει άλλη φορά αυτοκίνητο ανάλογων προδιαγραφών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Malcolm Wilson που του δίνει αυτήν την ευκαιρία.
Εδώ να πούμε ότι ο Bryan Bouffier θα οδηγήσει για την M-Sport και στην Κορσική, αγώνα στον οποίο επίσης έχει σημειώσει πολύ καλές επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε και κυρίως ακούστε το Fiesta WRC του 2018, που πλέον λέγεται και Ford [video]

Μιλώντας για την επιλογή του αυτή ο Wilson είπε ότι τόσο το Μόντε Κάρλο όσο και η Κορσική είναι δύο εξαιρετικά ιδιαίτεροι αγώνες στους οποίους ο Γάλλος θα βοηθήσει την ομάδα λόγω της εμπειρίας του αλλά και της ταχύτητάς του. Στόχος μας είπε ο Wilson είναι να κυνηγήσουμε το 2018 και τους δύο τίτλους (οδηγών και κατασκευαστών).

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Bouffier, απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι οδηγοί που θα καθίσουν στο μπάκετ του τρίτου Ford Fiesta WRC στους υπόλοιπους αγώνες του θεσμού.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube