Neuville: Τίποτα δεν έχει τελειώσει

Neuville: Τίποτα δεν έχει τελειώσει

Ο οδηγός της Hyundai δηλώνει ότι παρά το άσχημο αποτέλεσμα στη Γερμανία ο τίτλος δεν έχει κριθεί

Ξεκίνησε τον αγώνα της Γερμανίας με σκοπό να “χτυπήσει” στα ίσια τον μεγάλο του αντίπαλο Ogier και να διεκδικήσει τη νίκη που θα τον έφερνε πιο κοντά στον τίτλο. 

Όμως ο οδηγός της Hyundai ατύχησε τη δεύτερη μέρα όταν σε μια ανώδυνη εκ πρώτης όψεως “μπούκα” κατέστρεψε την πίσω αριστερά ανάρτησή του, έχασε έναν τροχό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. 

Την ίδια στιγμή ο Ogier, παρόλο που ειδε τον ομόσταυλό του Tanak να τερματίζει πρώτος και τον Mikkelsen να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατέφερε να τερματίσει τρίτος και σε συνδυασμό με την επίδοσή του στην Power Stage να ξεφύγει 17 βαθμούς στη βαθμολογία από τον Βέλγο. 

Ο τελευταίος σχολιάζοντας πλέον με “καθαρό μυαλό” το αποτέλεσμα της Γερμανίας δηλώνει πως “θα μπορούσα να είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου αλλά πρέπει να αποδεχτώ το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να τα παρατήσω, τουναντίον θα συνεχίζω να μάχομαι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εχουμε μπροστά μας τρεις πολύ καλούς αγώνες και θέλω να πιστεύω πως μπορώ να πετύχω μια ή δύο νίκες σε αυτούς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει”. 

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ίσως χρειαστεί και κάποια “βοήθεια” από τον αντίπαλό του, εννοώντας ότι ελπίζει και σε κάποια ατυχία του Ogier ή ένα του λάθος από το οποίο να επωφεληθεί. 

Σε κάθε περίπτωση παραδέχτηκε ότι στους τρεις αγώνες που απομένουν (Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία), η στρατηγική που θα ακολουθήσω πρέπει να είναι πιο επιθετική. Εχοντας πάντα κατά νου τους κινδύνους και το ρίσκο που αυτό συνεπάγεται, πρέπει να το κάνω αν θέλω να πάρω πίσω κάποιους από τους χαμένους βαθμούς της Γερμανίας, κατέληξε. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube