Mε... τουρτοπόλεμο αποχαιρέτησαν στην VW τον Capito

Mε... τουρτοπόλεμο αποχαιρέτησαν στην VW τον Capito

Δείτε φωτογραφίες από τον αποχαιρετισμό του Capito μετά το Ράλι Γερμανίας

Σαμπάνιες, τουρτοπόλεμος αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που συνεισέφερε ώστε η VW να κατακτήσει όλους τους τίτλους στο WRC, επιφύλαξαν οι οδηγοί και η ομάδα στον Jost Capito αμέσως μετά τον τερματισμό του Ράλι Γερμανίας.
 
Πρωταγωνιστής ο νικητής Ogier, χωρίς και οι υπόλοιποι να μένουν πίσω στο γλέντι. 

Από τον Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί πως ο Capito θα αναλάμβανε ρόλο chief executive officer στη McLaren, αλλά θα... μετακόμιζε από τις ειδικές διαδρομές στις πίστες μόνον όταν η VW εύρισκε τον αντικαταστάτη του. 

Έτσι, ο Capito αφήνει πλέον και επίσημα την Volkswagen αμέσως μετά το ράλι της Γερμανίας και στις 28 Αυγούστου θα εμφανιστεί με νέο... καπέλο στο Βελγικό Grand Prix στο Spa με την ομάδα της McLaren.
 
Στο μεταξύ η Volkswagen δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Capito και ενώ όλοι περίμεναν πως αυτό θα γίνει στο περιθώριο του αγώνα στη Γερμανία, ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, είπε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. 
 
Ο Capito είναι στο τιμόνι της Volkswagen Motorsport από το 2013 όταν και η ομάδα μπήκε στο WRC και πανηγύρισε τρεις τίτλους οδηγών και κατασκευαστών με τη γερμανική ομάδα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube