Με τέσσερα αυτοκίνητα η Hyundai στο βρετανικό ράλι

Με τέσσερα αυτοκίνητα η Hyundai στο βρετανικό ράλι

Θέλει πάση θυσία να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τίτλο.

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, η Hyundai αποφάσισε να συμμετάσχει με τέσσερα αυτοκίνητα στο ράλι της Βρετανίας. 
 
Να σημειώσουμε ότι ο Thierry Neuville είναι 17 βαθμούς πίσω από τον Sebastien Ogier στο πρωτάθλημα των οδηγών, ενώ η Hyundai ακολουυθεί την M-Sport με διαφορά 64 πόντων. 
 
Στην Καταλωνία αυτή την εβδομάδα η Hyundai θα τρέξει με τρία αυτοκίνητα με τον Hayden Paddon να μένει εκτός δράσης και τον Andreas Mikkelsen να κάνει την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα των Κορεατών. 
 
Ο επικεφαλής της ομάδας της Hyundai, ο  Michel Nandan δήλωσε: «Είχαμε πάντα την επιθυμία να τρέξουμε με τέσσερα αυτοκίνητα στη Βρετανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η σύνθεση θα μας δώσει την ευκαιρία να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για τον τίτλο τόσο των Οδηγών όσο και των Κατασκευαστών. Ο Thierry είχε πετύχει να ανέβει στο βάθρο πέρυσι, κάτι που είχε πετύχει το 2015 και ο Andreas. 
Παράλληλα ο Hayden έχει δώσει δείγμα καλής γραφής στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ και ο Dani έχει "σκοράρει" βάθρο εκεί». 
 
Η Hyundai δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα σχέδιά της για το φινάλε της σεζόν στην Αυστραλία.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα έχει τέσσερις οδηγούς διαθέσιμους για το 2018, με τους Neuville και Mikkelsen να είναι πλήρους απασχόλησης, με τους Sordo και Paddon να μοιράζονται το τρίτο αυτοκίνητο του κάθε αγώνα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube