Μakinen: O Τanak είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία της Toyota από ότι ο Ogier

Μakinen: O Τanak είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία της Toyota από ότι ο Ogier

O Φιναλνδός εξηγεί γιατί προτίμησε να πάρει στην ομάδα τον Εσθονό από τον πεντάκις παγκόσμιο Γάλλο

Μπορεί ο Ogier να έχει πέντε... αστέρια στη φόρμα του, όμως ο Makinen προτίμησε να πάρει στην Toyota τον  όμοσταυλο του Γάλλου στην M-Sport, Ott Tanak.
 
O Φινλανδός τετράκις παγκόσμιος και team manager της Toyota εξηγώντας στο Autosport τους λόγους της επιλογής του αυτής, αναφέρθηκε στους δύο οδηγούς λέγοντας, ότι μπορεί ο Ogier να είναι πιο ολοκληρωμένος σαν οδηγός, ωστόσο ο Tanak έχει δώσει δείγματα ταχύτητας και ωριμότητας και επιπλέον είναι νεώτερος και διψά για διακρίσεις και τίτλο. 
Στο πλαίσιο αυτό, είπε, ο Tanak είναι πολύ πιο κοντά στη φιλοσοφία της Toyota που θέλει να στηρίζει νέους οδηγούς και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τη φιλοσοφία αυτή.
 
Γνωρίζουμε την εμπειρία του Ogier και το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι έχει μπροστά του μέλλον, αλλά ο Tanak είναι η επιλογή μας και αυτόν θα στηρίξουμε, κατέληξε ο Makinen.
 
Να θυμίσουμε ότι ο Εσθονός θα αντικαταστήσει το 2018 τον Juho Hanninen και θα οδηγεί τα τρία Yaris WRC μαζί με τους Jari-Mati Latvala και Esapekka Lappi
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ogier, όταν αποσύρθηκε η VW από το WRC και αναζητούσε μπάκετ, οδήγησε το Yaris WRC αλλά τελικά επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της M-Sport, με ό,τι αυτό μπορεί σημαίνει για την τελική απόφαση του Makinen... 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube