Hyundai: Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα μετά το «1-2» στη Γερμανία

Hyundai: Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα μετά το «1-2» στη Γερμανία

Ο Neuville αφιέρωσε τη νίκη στους ηρωϊκούς του μηχανικούς

Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Το «1-2» στη Γερμανία ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, αλλά τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα.
 
Τάδε έφη Michel Nandan, ο αρχηγός της ομάδας, μετά το εξαιρετικό (αλλά και ανέλπιστο όπως είπε) αποτέλεσμα της Γερμανίας, τονίζοντας επίσης το γεγονός ότι ο Neuville κινδύνεψε να χάσει τον αγώνα εξαιτίας του συμβάντος στο shakedown.
To συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν πρόκειται να μας αλλάξει, τόνισε ο Nandan. Τα πόδια μας εξακολουθούν να πατούν γερά στο έδαφος και ξέρουμε πως έχουμε ακόμη πολύ και σκληρή δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. 
 
Στη Γερμανία ήρθαμε με σκοπό νς «χτυπήσουμε» μια θέση στο πόντιουμ και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι εκπληκτικό για μια ομάδα που μπήκε στη μάχη στην αρχή της χρονιάς. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ακόμη πιο σκληρά, κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως η Hyundai θα εμφανιστεί στον αγώνα της Γαλλίας τον Οκτώβριο, με νέες ρυθμίσεις στον κινητήρα της. 
 
Από την πλευρά του ο Neuville, όταν κόπασαν οι πανηγυρισμοί της νίκης, έσπευσε να αφιερώσει την επιτυχία του στους μηχανικούς του.
Ο Βέλγος τόνισε πως χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα, λέγοντας: «Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε. Ξαφνικά πίστεψα πως ο αγώνας τελείωσε στην έξοδο που είχα στο shakedown.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο το κοίταξα και είπα πως υπάρχει δυνατότητα να επισκευαστεί και να είναι έτοιμο για τον αγώνα, αν οι μηχανικοί μπορέσουν να τα καταφέρουν να δουλέψουν όλο το βράδυ. Τελικά, αυτό που πέτυχαν είναι πραγματικά απίστευτο. Από την πλευρά μου, η νίκη,ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω για να ανταποδώσω τον κόπο τους». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube