Δείτε την απίστευτη έξοδο του Kris Meeke στο ράλι Μεξικού [video]

Δείτε την απίστευτη έξοδο του Kris Meeke στο ράλι Μεξικού [video]

Αυτό που έγινε στην Power Stage του Μεξικού είναι από αυτά που βλέπεις, ξαναβλέπεις και δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Γι’ αυτό και γίνεται viral.

Η λογική έλεγε ότι ο Meeke θα φυλαγόταν στην Power Stage ώστε να εκμεταλλευτεί τα 40” που ήταν μπροστά από τον Ogier.

Επειδή όμως οι αγώνες είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία, η επιλογή του Meeke ήταν να πάει πιέσει στο 100%. Ίσως και παραπάνω.

Κάπως έτσι κι ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στον τερματισμό στην πρώτη θέση, το C3 WRC απογειώθηκε σε ένα αλματάκι που βρισκόταν στην είσοδο μιας πολύ γρήγορης δεξιάς. Μοιραία, βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε μια αλάνα με παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών, με ένα από τα οποία είχε και επαφή.



Η τύχη όμως αποφάσισε να τον βοηθήσει και το C3 αφενός δεν τούμπαρε, αφετέρου δεν είχε κάποια σοβαρή ζημιά από την έξοδο. Η περιπέτεια συνεχίστηκε αφού το πλήρωμα πανικοβλήθηκε, έχασε τον προσανατολισμό του και αντί να ξαναβγεί κατ’ ευθείαν στο δρόμο, ακολούθησε αντίθετη κατεύθυνση και σχεδόν εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα παρκαρισμένα.

Τελικά μετά από μια τρελή πορεία το αυτοκίνητο βρέθηκε πάλι στην πορεία του για τον τερματισμό, ο οποίος ήρθε έγκαιρα ώστε ο Meeke να πάρει τη νίκη με διαφορά 13,8” αλλά και τα πόδια του να τρέμουν.

Όσο γίνονταν όλα αυτά βέβαια οι άνθρωποι της Citroën τραβούσαν τα μαλλιά τους μέχρι να νιώσουν τη μεγάλη ανακούφιση της πρώτης νίκης για εφέτος.

Και στις δύο περιπτώσεις, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

[Πηγή: WRC, RallyMania]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube