Τι γίνεται αν πετάξω το ηλεκτρονικό κλειδί έξω από το παράθυρο; [video]

Τι γίνεται αν πετάξω το ηλεκτρονικό κλειδί έξω από το παράθυρο; [video]

Το θεωρείτε απίθανο; Τότε δεν έχετε παιδιά ή θυμωμένη σύζυγο, και σίγουρα δεν είστε ξεχασιάρηδες…

Η τεχνολογία στα αυτοκίνητα έχει προχωρήσει σε σημείο που να μη χρειάζεται πλέον συμβατικό κλειδί για να κλειδώσεις-ξεκλειδώσεις τις πόρτες και να βάλεις μπροστά τον κινητήρα.

Σήμερα το κλειδί έχει γίνει ένα ηλεκτρονικό γκάτζετ σε πολλά αυτοκίνητα, και μπορείς να το έχεις μόνιμα στην τσέπη σου. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί το βγάζουν από συνήθεια και το πετάνε μέσα στην ποτηροθήκη ή σε άλλες θήκες του αυτοκινήτου πριν ξεκινήσουν.

Όμως, καθώς το κλειδί είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα, δεν είναι απίθανο να το πάρει ένα παιδάκι και να το πετάξει έξω από το παράθυρο – ή να το κάνει μια έξαλλη σύζυγος ή φιλενάδα, για εκδίκηση εν βρασμώ ψυχής.

Για όσους θεωρούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο απίθανο, θα πούμε ότι είναι το ίδιο σαν να έχει το κλειδί ο συνεπιβάτης σας στην τσέπη ή την τσάντα του, να τον αφήσετε κάπου και να φύγετε.

Τι γίνεται τότε; Ε, αυτό το ερώτημα, που μας έχει απασχολήσει όλους, επιχειρεί να απαντήσει το AutoVlog, πετώντας το κλειδί ενός Ford Fusion (αμερικάνικου Mondeo) έξω από το παράθυρο και εξηγώντας το τι συμβαίνει σε ένα 5λεπτο video.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Θα σας πούμε μόνο, αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, να μη σβήσετε τον κινητήρα.

Δείτε το video και πέστε μας αν έχετε οι ίδιοι –ή έχετε ακούσει– παρόμοια εμπειρία.

[Πηγή: AutoVlog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube