Νέο BMW Cruise M Bike Limited Edition

Νέο BMW Cruise M Bike Limited Edition

H BMW γιορτάζει το λανσάρισμα της M2 Coupé παρουσιάζοντας το νέο ποδήλατο Cruise M Bike Limited Edition.

Το Cruise M Bike Limited Edition αντλεί την έμπνευσή του από το νέα κόμπακτ Μ2 Coupé των 370 PS και διατίθεται βαμμένο στο μεταλλικό χρώμα λανσαρίσματος του αυτοκινήτου, Long Beach Blue.

Το ποδήλατο διαθέτει υδροδιαμορφωμένα αλουμινένιο σκελετό  με χαρακτηριστικό λαιμό «bullneck» που θυμίζει ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας. Επίσης διαθέτει ιδιαίτερα φινιρισμένες και λείες συγκολλήσεις, υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano και 28άρηδες τροχούς. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών ξεχωρίζουμε το σύστημα ταχυτήτων με τις 30 σχέσεις, επίσης της Shimano, το ανθρακονημάτινο παλουκόσελλο και αποστάτη, αλλά και σήμανση «BMW» και «Μ», και ειδικό πλακίδιο που προσδιορίζει ότι πρόκειται για ένα ποδήλατο «BMW M Bike Limited Edition».

Να θυμίσουμε ότι σε παρόμοιο λανσάρισμα M-Bike είχε προχωρήσει η BMW επί τη ευκαιρία του λανσαρίσματος των Μ3 [βλ. video οδηγούμε] και Μ4 Coupé, πέρυσι τέτοια εποχή. 

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 1.500 κομμάτια που θα διατεθούν μέσω των επισήμων αντιπροσώπων της BMW. Προφανώς δεν πρόκειται για ένα φθηνό ποδήλατο, αλλά ευτυχώς ούτε με αστρονομική τιμή, και θεωρούμε ότι με τα €1.400 που κοστίζει επισήμως δεν πρόκειται να μείνει για πολύ σε στοκ.

Και αν σε κάποιον φαίνεται παράξενο που μια εταιρείας όπως η BMW γιορτάζει το λανσάρισμα της M2 Coupé με μια ειδική έκδοση ποδηλάτου, να σας επισημάνουμε ότι η βαυαρική εταιρεία κατασκευάζει μοτοσικλέτες για πάνω από 60 χρόνια. Και όπως η ίδια λέει αυτό βοηθά να μετατραπεί η ποδηλασία σε μια «πολύ ξεχωριστή εμπειρία».

[Πηγή BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube