Εκδρομές και ενοικιάσεις ποδηλάτων από την Kassimatis Cycling

Εκδρομές και ενοικιάσεις ποδηλάτων από την Kassimatis Cycling

Η Kassimatis Cycling προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του έτους μια καινοτόμα υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων για βόλτες ή εκδρομές.

Έχετε κανονίσει ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για αναψυχή ή στα πλαίσια μιας εταιρικής εκδρομής; Μαζί με την κράτηση του ξενοδοχείου ή του δωματίου σας, τώρα πλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση και για ενοικίαση ποδηλάτου ώστε να πραγματοποιήσετε παράλληλα και διαδρομές ή δράσεις κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Η κορυφαία εταιρεία ποδηλάτων στην Ελλάδα -στα πλαίσια των ποιοτικών και πρωτοποριακών υπηρεσιών -προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του έτους, μια καινοτόμα υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων για βόλτες ή εκδρομές στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και τα Ελληνικά νησιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη λίστα με πολλά μοντέλα, τα κατάλληλα ποδήλατα για τη χρήση που θέλουν να κάνουν.

Ταυτόχρονα μέσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι και η ασφάλιση ποδηλάτου που πρώτη η Kassimatis Cycling έχει καθιερώσει, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδρομές και οι ενοικιάσεις περιλαμβάνουν ποδήλατα της κορυφαίας εταιρίας Specialized!

Μπορείτε να ζητήστε από το έμπειρο προσωπικό της Kassimatis Cycling να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα με διαμονή, παροχή ποδήλατου, ειδικού εξοπλισμού και τεχνική υποστήριξη, αλλά και να σχεδιάσει για εσάς ειδικές διαδρομές προκειμένου να γνωρίσετε καλύτερα τα μέρη των διακοπών σας και να απολαύσετε όμορφες ποδηλατικές βόλτες.

Η Ελλάδα είναι ένας τέλειος προορισμός και η Kassimatis Cycling παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες για συναρπαστικές διακοπές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Action Tours Rentals

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube