Land Rover Heritage division

Land Rover Heritage division

H Land Rover ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη δημιουργία ειδικού τμήματος διαφύλαξης και υποστήριξης της κληρονομιάς της.

H Land Rover ανακοίνωσε το σχέδιό της για τη δημιουργία ειδικού τμήματος Heritage, μια ανακοίνωση που έγινε στο Techno Classica Show, στο Essen της Γερμανίας.

Ομοίως, όπως προσφάτως η Jaguar δημιούργησε το δικό της Heritage division, το αντίστοιχο τμήμα της Land Rover θα διαθέτει αυθεντικά ανταλλακτικά για μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, τα οποία βρίσκονται εκτός παραγωγής τουλάχιστον μια δεκαετία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμη σχέδια για τον εφοδιασμό ανταλλακτικών για το Defender και για τα επόμενα 15 χρόνια, πριν από την εναλλαγή ιδιοκτητών στο Land Rover Heritage Parts.  

Η Land Rover θα ξεκινήσει από αυτό το καλοκαίρι και την υπηρεσία Land Rover Heritage Drives. Το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να οδηγήσουν μια ποικιλία μοντέλων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πεδίο 200 εκταρίων στις εγκαταστάσεις δοκιμών της εταιρείας στο Warwickshire.

Σύμφωνα με τον John Edwards, διευθύνοντα σύμβουλο των JLR Special Operations, «Είμαστε ευτυχείς που λανσάρουμε το Land Rover Heritage, το οποίο συμπληρώνει τέλεια το πρόσφατο αντίστοιχο Jaguar Heritage. Εκτιμάται ότι το 70% των Land Rover που κατασκευάστηκαν από το 1948 υφίστανται ακόμη, οπότε υπάρχει μια ευρεία και πολύ παθιασμένη πελατεία για να υποστηρίξουμε με το πρόγραμμα Land Rover Heritage».

[Πηγή Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube