Valentino Rossi: Έχω μετανιώσει...

Valentino Rossi: Έχω μετανιώσει...

"Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ την Κυριακή αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα", είπε σε χθεσινή του συνέντευξη

Με μια απλή δήλωση, που όμως λέει πολλά για το συμβάν με τον Marquez στη Μαλαισία, ξεκίνησε τη συνέντευξή του ο Rossi ενόψει του κρίσιμου τελευταίου αγώνα στη Βαλένθια.

«Μετανιώνω που δεν ακολούθησα την αγωνιστική γραμμή και άνοιξα την τροχιά μου, αλλά τώρα προτιμώ να μην μιλήσουμε γι' αυτό αλλά για τον αγώνα της Κυριακής». Με αυτές τις λέξεις ο Rossi περιέγραψε το περιστατικό στην Μαλαισία που του κόστισε ποινή 3 πόντων στην αγωνιστική του άδεια και βέβαια - το πιο σημαντικό- να ξεκινά τελευταίος στον αγώνα της Κυριακής.
 
Οι δηλώσεις του αυτές ήρθαν λίγες ώρες αφού είχε γίνει γνωστή η απόφαση του CAS στο οποίο είχε προσφύγει ζητώντας την αναστολή της ποινής του, αίτημα το οποίο απορρίφθηκεΕπιπλέον ξεκαθάρισε πως ο Carmelo είπε στους αναβάτες γενικότερα και ειδικότερα σε αυτόν και τον Marc να μην επεκταθούν σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό στη Sepang για να μείνουν συγκεντρωμένοι στον τελευταίο αγώνα και να μην οξυνθούν βέβαια ακόμη περισσότερο τα πνεύματα. 



Μιλώντας λοιπόν για τον αγώνα είπε πως τα πράγματα με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά ήταν δύσκολα και τώρα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα αφού ξεκινά τελευταίος.  Ωστόσο, συμπλήρωσε, πως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
 
Αναφερόμενος στην τακτική που θα ακολουθήσει είπε πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αφού αν ξεκινάς τελευταίος είναι πολλά αυτά που μπορεί να βρεις μπροστά σου και να αντιμετωπίσεις, ειδικά σε αυτόν τον αγώνα που έχει 30 γύρους. 

Αναφερόμενος στα δοκιμαστικά ανέφερε πως εκεί θα πρέπει να δουλέψει σκληρά, να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις και να κάνουν την ιδανική επιλογή για τα ελαστικά
Είπε πως θα πάρει μέρος στο δεύτερο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμών (με την προϋπόθεση βέβαια να έχει περάσει στους 10 ταχύτερους) και εκεί πλεόν θα δει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση.

Ιδανικό θα είναι οι Ducati να ξεκινούν εμπρός από τον Lorenzo, στόχος για τον οποίο ο Rossi μπορεί να «βοηθήσει» στις κατατακτήριες, όπως λένε όσοι γνωρίζουν όσα συζητούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Απαντώντας σε ερώτηση αν περιμένει να τον βοηθήσουν στον αγώνα οι άλλοι αναβάτες που δεν διεκδικούν τίποτα αλλά θα βρεθούν μπροστά του μετά την εκκίνηση, είπε πως «ο καθένας θα κάνει τον αγώνα του, δεν περιμένω κάτι τέτοιο».
 
Τέλος, δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα συνεχίσει στο MotoGP και την επόμενη χρονιά. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube