Τρομακτικό ατύχημα στη βρετανική F4! Δύο ώρες χρειάστηκε για να τον βγάλουν από τα συντρίμμια! [video]

Τρομακτικό ατύχημα στη βρετανική F4! Δύο ώρες χρειάστηκε για να τον βγάλουν από τα συντρίμμια! [video]

Ο εικονιζόμενος Billy Monger είχε τρομακτικό ατύχημα στον χθεσινό αγώνα. Τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν κινδυνεύει.

Ο Billy Monger, οδηγός στη βρετανική Formula 4, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα του Donington Park ο οποίος ήταν υποστηρικτικός του BTCC.

Ο 17χρονος Monger μάχονταν στις μεσαίες θέσεις στον τρίτο τελικό της Κυριακής, όταν ξαφνικά τα αυτοκίνητα που είχε εμπρός του άνοιξαν το σχηματισμό τους. Και ξαφνικά ο Monger, που είχε πολύ μικρό οπτικό πεδίο καθώς οδηγούσε τέρμα γκάζι, κολλημένος στο σασμάν των προπορευόμενων μονοθεσίων έτοιμος να προσπεράσει, βρήκε μπροστά του το σχεδόν ακίνητο αυτοκίνητο του Patrik Pasma.

Η δύναμη της σύγκρουσης ήταν τρομακτική. Το ρύγχος του αυτοκινήτου του Monger διέλυσε αυτό του Pasma φτάνοντας σχεδόν ως τη μέση. Ο διαχύτης και η πίσω ανάρτηση έφτασαν σχεδόν ως το κράνος του. Ο Pasma είχε τις αισθήσεις του, φαίνεται και στα τελευταία δευτερόλεπτα του video ότι κουνά τα χέρια του. Μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας κα εν συνεχεία με ασθενοφόρο στο Queen’s Medical Centre στο Nottinggham για εξετάσεις και έμεινε εκεί τη νύχτα για παρακολούθηση.

Ο Monger, όπως φαίνεται και στο video, χτύπησε άσχημα. Η κολόνα του τιμονιού έσπασε, όπως και όλο το εμπρός μέρος της «μπανιέρας». Είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε στο ιατρικό προσωπικό, αλλά χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από το μονοθέσιο με προσοχή, καθώς ο οδηγός είχε κατάγματα και στα δύο πόδια. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ίδιο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube