Το τριπλό και τετραπλό ντριφτ στo Road Atlanta θα σας κουνήσει τον εγκέφαλο [video]

Το τριπλό και τετραπλό ντριφτ στo Road Atlanta θα σας κουνήσει τον εγκέφαλο [video]

To Road Atlanta είναι ένα από τα θρυλικά σιρκουί των ΗΠΑ, με γρήγορες καμπές, φωλιασμένο ανάμεσα σε γραφικά δέντρα και λόφους.

Μία φορά το χρόνο, το Road Atlanta φιλοξενεί έναν από τους πιο εξαντλητικούς αγώνες αντοχής, το Petit Le Mans. Και είναι το ιδανικό μέρος για να αμολήσεις ένα τσούρμο από επαγγελματίες ντρίφτερ για να στρώσουν με επιμέλεια κάθε εκατοστό της πίστας με ένα στρώμα καμένου καουτσούκ.


Για την καλύτερη επίστρωση επελέγησαν οι Chris Forsberg, Vaughn Gittin Jr. και Ryan Tuerck της Drift Alliance, οι οποίοι και ανέλαβαν να μετατρέψουν τα λάστιχά τους σε καπνό, σε εντυπωσιακά εκτελεσμένα παράλληλα ντριφτ.

Σε ένα σημείο, τέσσερα αυτοκίνητα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πλαγιολίσθηση πλήρους αρμονίας. Ένα «μπαλέτο» ικανό για να νιώσεις να σε διαπερνά το ρίγος του εντυπωσιασμού και της τρελής χαράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 αγαπημένα μας ντριφτ στο ίντερνετ [videos]

Το τρίο βρέθηκε εκεί ως μέρος του μεγάλου μουσικού και μηχανοκίνητου φεστιβάλ Gridlife, όπου πάρα πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να ντριφτάρουν στο Road Atlanta. Κάντε το πιο συχνά, guys!

[Πηγή donut media]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube