Τραγικό δυστύχημα στις δοκιμές του Ράλι Pushkinskye Gory στη Ρωσία

Τραγικό δυστύχημα στις δοκιμές του Ράλι Pushkinskye Gory στη Ρωσία

Μετωπική δύο αυτοκινήτων με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες

Ένα τραγικό δυστύχημα σημάδεψε τις δοκιμές του Ράλι Pushkinskye Gory στη Ρωσία και όταν δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. 
 
Το δυστύχημα έγινε σε κλειστή ειδική διαδρομή όπου οι οδηγοί πραγματοποιούσαν δοκιμές. Τα δύο αυτοκίνητα ήταν Mitsubishi και οδηγός του ενός ήταν ο γνωστός μας από το ERC Alexey Lukyanu (φωτό), δεύτερος μέχρι στιγμής στη βαθμολογία και στο άλλο ο Vjachelsav Kucherov.
Νεκρός (εξέπνευσε επί τόπου) είναι ο Alexey Lyadukhin συνοδηγός στο Mitsubishi του Kucherov, ενώ ο Lukyanuk έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και πόνους στην πλάτη. Συγκεχυμένες είναι και οι πληροφορίες τόσο για την κατάσταση του Kucherov όσο και γι΄αυτήν του συνοδηγού του Lukyanuk, οι οποίοι και αυτοί νοσηλεύονται.
 
Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, ο Kucherov μπήκε πρώτος στην ειδική, ολοκλήρωσε τη δοκιμή και στη συνέχεια ξεκίνησε με ανάποδη φορά να πάει στην αφετηρία για να κάνει ένα επιπλέον πέρασμα. Όμως στην ειδική είχε μπει (με κανονική φορά) ο Lukyanuk, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά. 
Αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς οι υπεύθυνοι ελέγχου της διαδρομής επέτρεψαν κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι η ειδική ήταν ελεγχόμενη από ανθρώπους του αγώνα. 
 
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο του ERC ο  Alexey Lukyanuk είχε δηλώσει συμμετοχή στο «Ακρόπολις», όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει λόγω του τραυματισμού του να πάρει μέρος στον αγώνα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube