Θεαματικούς αγώνες θέλετε; Δείτε αυτό! [video]

Θεαματικούς αγώνες θέλετε; Δείτε αυτό! [video]

Βαρεθήκατε τις «παρελάσεις» της F1 και το γύρω-γύρω όλοι του NASCAR; Υπάρχουν και τα Stadium Super Trucks – σε κανονική πίστα!

Τα Super Trucks συνήθως αγωνίζονται σε χωμάτινες πίστες, μέσα σε στάδια. Εδώ τρέχουν σε κανονική ασφάλτινη πίστα, αλλά με πρόσθετα άλματα. Και γίνεται χαμός!

Ξεχάστε το Stadium”. Στο video θα δείτε τα Super Τrucks στη γνωστή παλιά πίστα F1 της Adelaide στην Αυστραλία. Πίστα αγώνων ταχύτητας με τα kerbs και τα όλα της. Συν ράμπες για να απογειώνονται τα φορτηγά, όπως κάνουν συνήθως.

Το θέαμα είναι εκπληκτικό, με φοβερό συναγωνισμό, προσπεράσματα εντός κι εκτός πίστας και στον αέρα, στρίψιμο στους τρεις τροχούς αλά Μοσχού με την Alfa GTAm, ανάποδα τιμόνια, σπρωξίματα… Και οι οδηγοί, εκτός του ότι έχουν εκπληκτικό κοντρόλ, είναι κι εντελώς ατρόμητοι. Αναμενόμενο, αφού μεταξύ τους αγωνίζονται και μεγάλα ονόματα, όπως ο Robby Gordon, ο Arie Luyendyk Jr κι ο Matt Brabham.

Το video διαρκεί 21’ 30” και αξίζει να το δείτε όλο. Αν βαριέστε πάντως, προχωρήστε στο 15’ 20” για να παρακολουθήσετε τον τελευταίο γύρο, με το λάθος του Gordon την τελευταία στιγμή και τον επεισοδιακό τερματισμό ενός άλλου οδηγού, που χτυπάει στην μπαριέρα και περνάει τη γραμμή με σβούρες, δημιουργώντας ένα πυκνό προπέτασμα καπνού μέσα από το οποίο οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτε.

[Πηγή: stadiumSUPERtrucks μέσω Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube