Τερματισμός για Δριβάκο-Μπαντέ στο Rally Monte Carlo

Τερματισμός για Δριβάκο-Μπαντέ στο Rally Monte Carlo

Το ελληνικό Honda Civic Type-R που έτρεξε στο 83ο Rally Monte Carlo έφτασε αλώβητο στη ράμπα του τερματισμού.

Στη ράμπα του τερματισμού του 83ου Rally Monte Carlo ανέβηκε το Civic Type-R R3 της εταιρείας Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. -το οποίο είχαμε οδηγήσει κι εμείς λίγες μέρες πριν τον αγώνα- με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ.

Στη ράμπα του τερματισμού ο οδηγός του Civic Type-R Δημήτρης Δριβάκος δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε με τη συνοδηγό μου Κατερίνα Μπαντέ να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού του 83ου Rally Monte Carlo. Το αυτοκίνητό μας κινήθηκε απροβλημάτιστα σε όλες τις ειδικές διαδρομές, ήταν καλοστημένο και δεν παρουσίασε κανένα τεχνικό πρόβλημα. Το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξουμε ήταν για καθαρά προληπτικούς λόγους τα λιπαντικά του».

Δεν παρέλειψε δε να μας υπενθυμίσει πόσο δύσκολος είναι ο συγκεκριμένος αγώνας: «Ο αγώνας αποδείχθηκε για άλλη μία φορά εξαιρετικά δύσκολος εξαιτίας κυρίως των μεγάλων αλλαγών στις καιρικές συνθήκες, που έκρυβαν πολλές παγίδες και καθιστούσαν πολύ δύσκολη τη σωστή επιλογή ελαστικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη συνοδηγό μου για τη σωστή καθοδήγηση που μου προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς επίσης τους χορηγούς μας που μας υποστήριξαν».

Το ελληνικό πλήρωμα μετά από τέσσερεις ημέρες αγώνα τερμάτισε στην 72η θέση της γενικής κατάταξης με συνολικό χρόνο 5 ώρες 2’28’’,09. Τα 78 από τα 94 πληρώματα που κατάφεραν να δουν την καρό σημαία του τερματισμού κάλυψαν συνολικά 15 ειδικές διαδρομές μήκους 355,48 χιλιομέτρων ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα ήταν 1.403,08 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube