Tanner Foust κι ένα βουνό για την πάρτη του [video]

Tanner Foust κι ένα βουνό για την πάρτη του [video]

O Tanner Foust «σκίζει» το βουνό καβάλα στο αγωνιστικό του Global Rallycross Beetle. Μην ψάχνετε! Ούτε για το μέσο Beetle ούτε για το μέσο οδηγό!

Μην μας πείτε πως δεν έχετε πατήσει σε ένα δρόμο της περιφέρειας, κάποιον που να φιδοσέρνεται σε κάποιο βουνό και να μην έχετε λαχταρήσει να ήταν κλειστός και μόνο για εσάς.

Κάτω από ειδικές περιστάσεις και για ανάγκες του DRIVE έχουμε καταφέρει να κλείσουμε ένα δύο τέτοιους δρόμους, για λίγη ώρα και πάντα σε συνεννόηση με τις αρχές. Ή στην περίπτωση που είναι «τυφλός» και χωρίς ενδιάμεσες εισόδους/εξόδους που τον έχουμε «κλείσει» από μόνοι μας. Να τονίσουμε εδώ πως σε κάθε άλλη περίπτωση, πρόκειται για μέγιστη ανευθυνότητα να κάνεις ό,τι «παλαβομάρα» σου έρθει με ένα δρόμο ανοικτό στην κυκλοφορία.

Πρόσφατα, ο Tanner Foust, οδηγός του Volkswagen GRC είχε την ευκαιρία να καθίσει στο μπάκετ του Global Rallycross Beetle για μια τέτοια από τις βόλτες που περιγράψαμε παραπάνω, κοντά στο Portland του Oregon. Και με το δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, οδήγησε κομμάτι πιο επιθετικά απ’ ότι οδηγεί ο μέσος Αμερικανός οδηγός εκεί. Με άλλα λόγια, το ξέσκισε! Και ποιος να τον κατηγορήσει; Το ίδιο δεν θα κάνατε –με τις δικές σας αναλογίες, φυσικά- υπό τέτοιες συνθήκες;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ντριφτάρει τα πάντα; Ναι, διότι μπορεί! [video]

Προφανώς και ένα στοκ Volkswagen Beetle δεν είναι το είδος του αυτοκινήτου που θα δείτε στο video. Αλλά όποια και αν είναι η γνώμη σας, η γνώμη μας, για το στάνταρ αυτοκίνητο, η έκδοση Global Rallycross του Foust πρόκειται για υπέρ-όπλο. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με 550+ άλογα και 53,5 kgm στους τροχούς, από τον 2.0 TSI. Για του λόγου το ασφαλές, παραμένει εξουθενωτικά γρήγορο ακόμα και στον φιδίσιο ορεινό δρόμο του Portland, όπως ο μαστρο-Foust θα μας δείξει.

[Πηγή Donut Media]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube