Συλλεκτική BMW M4 DTM Champion Edition

Συλλεκτική BMW M4 DTM Champion Edition

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Marco Wittmann

Γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον τρόπο που της αρμόζει, η BMW M GmbH αποκάλυψε τη BMW M4 DTM Champion Edition. Η εορταστική Μ4 θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μόλις 23, που είναι και ο αριθμός του αυτοκινήτου του Wittmann. Επιπλέον, σαν ένα ακόμα δείγμα τιμής στη νικήτρια του DTM, θα προσφέρεται αποκλειστικά σε χρώμα Alpine White.
 
 
Τα υπόλοιπα σχεδιαστικά στοιχεία αυτής της έκδοσης, που θα διαμορφωθεί αποκλειστικά στο BMW Individual Manufactory στο Garching (κοντά στο Μόναχο), θα σχετίζονται άμεσα με τη νικηφόρα BMW M4 DTM. Το καπό και το πορτμπαγκάζ σε matt-black με εντυπωσιακή ριγέ σχεδίαση δένουν άριστα με τη στάνταρ οροφή από CFRP, όπως και η μαύρη χαρακτηριστική γραμμή κατά μήκος των πλευρών του αυτοκινήτου. Στο μείγμα προστίθεται μία μάσκα Μ με πορτοκαλί πλαίσιο, ένα λογότυπο Μ πίσω από τους εμπρός θόλους των τροχών, ο αριθμός 23 στις πόρτες και η σημαία μαζί με τα “WIT” και “DTM Champion 2014” στα πίσω πλαϊνά παράθυρα.
 
 
Η BMW M4 DTM Champion Edition εφοδιάζεται με 19άρες αλουμινένιες ζάντες, μαύρο εμπρός διαχύτη, εμπρός αεροδυναμικά βοηθήματα και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, και ένα ένθετο διαχύτη από ανθρακονήματα της σειράς Μ Performance Parts.
 
 
Ακόμη, τα μαρσπιέ φέρουν το αυτόγραφο του Marco Wittmann, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες από ανθρακονήματα, υπογεγραμμένες από τον 24χρονο Γερμανό  – φέρουν την επιγραφή “DTM Champion 2014” και το σειριακό αριθμό του αυτοκινήτου. Άλλα αποκλειστικά στοιχεία εσωτερικού της γκάμας M Peformance Parts περιλαμβάνουν τιμόνι από Alcantara σε αγωνιστική γραμμή, κάλυμμα χειρόφρενου από Alcantara, λαβή χειρόφρενου από ανθρακονήματα και ένθετο M DCT επίσης από ανθρακονήματα.
 
Τέλος, η BMW, σε μια ακόμη συμβολική κίνηση, για τους 23 προνομιούχους κατόχους αυτού του συλλεκτικού μοντέλου θα οργανώσει στο Nürburgring σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης, υπό το έμπειρο βλέμμα του νέου πρωταθλητή του DTM. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube