ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017: Τέσσερις αγώνες Ταχύτητας και δύο Αναβάσεις

ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017: Τέσσερις αγώνες Ταχύτητας και δύο Αναβάσεις

Κανέναν αγώνα στις Σέρρες, αλλά δύο Αναβάσεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017, που θα διεξαχθεί με Skoda Fabia 1.2 TSI.

Ο θεσμός του Ενιαίου του ΣΟΑΑ, που επιστρέφει το 2017 μετά από πολλά χρόνια; Απουσίας από τους ελληνικούς αγώνες, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες Ταχύτητας και δύο Αναβάσεις.

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το ημερολόγιο του Ενιαίου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει και έναν αγώνα στις Σέρρες, αυτό τελικά δεν συνέβη. Έτσι, το πρωτάθλημα του Ενιαίου θα αποτελείται από τρεις αγώνες στην πίστα των Μεγάρων, έναν στο αεροδρόμιο τις Τρίπολης αλλά και δύο Αναβάσεις, στον Δημητσάνα και την Πορταριά. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα αγώνων του θεσμού είναι το παρακάτω.
1. 16 Ιουλίου - Ανάβαση Δημητσάνας
2. 17 Σεπτεμβρίου - Μέγαρα
3. 24 Σεπτεμβρίου - Ανάβαση Πορταριάς
4. 8 Οκτωβρίου - Μέγαρα
5. 22 Οκτωβρίου - Μέγαρα
6. 3 Δεκεμβρίου - Τρίπολη

Παράλληλα, για όσους από τους 32 οδηγούς του Ενιαίου θελήσουν να συμμετάσχουν με το Skoda Fabia 1.2 TSI του θεσμού και σε αγώνες ράλι, θα διοργανωθεί και ένα αντίστοιχο, ξεχωριστό Έπαθλο, με τέσσερις αγώνες:
1. 18 Ιουνίου Ράλι Αλμυρού
2. 10 Σεπτεμβρίου Ράλι Σπριντ Άγιος Μερκούριος
3. 1 Οκτωβρίου Φθινοπωρινό Ράλι
4. 5 Νοεμβρίου Ράλι Παλάδιο

Την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός κανονισμός του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017 καθώς και η Προκύρηξη του θεσμού εστάλησαν στην Επιτροπή Αγώνων προς έγκριση. Την προσεχή Τρίτη θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σφράγισης των Fabia 1.2 TSI του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017, τα οποία στη συνέχεια θα παραδοθούν στους αγωνιζόμενους προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετατροπής τους σε αγωνιστικά.



[Πηγή: ΣΟΑΑ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube