SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017: Νικητής ο Kajetanowicz [video]

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017: Νικητής ο Kajetanowicz [video]

Ο Kajetan Kajetanowicz πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος στο ERC στον εθνικό μας αγώνα.

Ο Kajetan Kajetanowicz είναι το τρίτος διαφορετικός νικητής σε ισάριθμους αγώνες  του φετινού FIA ERC.

Ήταν ένας δραματικός, επεισοδιακός αγώνας. Και μια νίκη που ήρθε μετά από ένα δυναμικό comeback. Χθες ο Kajetanowicz ήταν γρήγορος, κερδίζοντας τρεις από τις έξι Ε.Δ., αλλά είχε ένα κλατάρισμα ελαστικού που του στοίχισε χρόνο. Ολοκλήρωσε τη μέρα στην 3η θέση, πίσω από τον Al-Attiyah και τον Magalhaes. Σήμερα απογείωσε το Ford Fiesta R5 και πήρε τη νίκη, με δεύτερο τον Πορτογάλο Magalhaes. Ο οποίος ξεκίνησε τη μέρα 21” μπροστά από τον Kajetanowicz αλλά δεν μπορούσε να πιέσει πολύ. Είχε προβλήματα με το κιβώτιο και υπερθέρμανση του κινητήρα, με αποτέλεσμα να χάνει δύναμη. Τρίτος τερμάτισε ο Grzegorz Grzyb, ο οποίος επίσης είχε πρόβλημα με τον άξονα μετάδοσης του Skoda Fabia.

O Al-Attiyah που χθες ολοκλήρωσε τη μέρα 8,4” εμπρός από τον Magalhaes και 29,5” από τον Kajetanowicz, είχε την 3η θέση στο τσεπάκι. Αλλά εγκατέλειψε καθ’ οδόν προς την 11η Ε.Δ. με πρόβλημα στην υποβοήθηση του τιμονιού.

Από τους Έλληνες, ο Σωκράτης Τσολακίδης με το Skoda Fabia R5 που χθες ήταν 4ος και έβλεπε βάθρο, είχε έξοδο στην 7η Ε.Δ. ενώ και το δεύτερο ελληνικό Skoda του Φιλιππίδη είχε έξοδο στην τελευταία Ειδική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube